Hajdúszoboszlói és Gyulai szállás (beszélgetés)
3. 12d083b51b
2015. jan. 19. 16:08
Nézd végig, még 2600 Ft-os is van, pótágyazható, stb . stb. Annyit azért megér, hogy végig lapozod... 160 db szállás-cím...
2. NemOxi
2015. jan. 19. 11:35
Tudom, hogy apartment kerestél, de nekem nagyon pozitív tapasztalatom van velük: [link]
Rugalmasak, szerintem adnak kedvezményt is. A kaja nem frenetikus, de nekünk nem is az volt az elsődleges.
1. cony4
2015. jan. 19. 11:24
Sziasztok elsősorban Hajdúszoboszlóiak és Gyulaiak segítségét kérném. Szeretnék elmenni 8-an (4 felnőtt 4 gyerek) nyaralni eme két hely valamelyikére. Nos a drága szállodákat mellőznénk, nem szeretnénk vagyonokat költeni a szállásra, mert nem az a lényeg, és nincs annyi pénzünk sem.Olyan magánházak érdekelnének vagy esetleg kollégium, amit ilyen esetben ki tudnánk bérelni, de nem elérhető számunkra, hiszen nem tudnk hozzájuk elérhetőséget. Köszönöm ha valaki tudna nekem ebben segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olcsó szállást Hajdúszoboszlón?
- Hogy juthatunk el a hajdúszoboszlói aquaparkba?
- Melyik étteremben van svédasztalos ebéd Hajdúszoboszlón vagy Debrecenben vasárnap?
- Tudtok nagyon jó szállást Hajdúszoboszlón?:) Nagyon jó lenne wellness szállodába menni, de persze elérhető áron:) Tapasztalat?
- Tud valaki Hajdúszoboszlón viszonylag olcsó szállást, medencével?
- Gyulai szállás lehetöség