Mitől kezdhetett el töredezni a hajam, ha semmit nem változtattam? (tudásbázis kérdés)
Először is örülök, hogy nem vagy anonim. Ez azért is jó, mert a problémával kapcsolatban ha kényes ponthoz jutunk esetleg, akkor ezt meg lehet beszélni privát módon-
Étrendbeli hiányosságok, sok hajmosás, rossz hajbalzsam, kozmetikumok, anorexia, hormonbajok, pajzsmirigy betegségek mind okai lehetnek.
Ugyanúgy a jó termékeket használom, mint 1 éve és szépen nőtt. Nyáron lett vágva a vége, de most úgy letört, hogy szerintem rövidebb, mint vágáskor. Festem ,de kímélő festékkel és a hosszán rövidebb ideig hagyom rajta, mint eddig. Az a baj ,hogy vékony szálú, száradásra hajlamos , göndör hajam van. Vállig ér olyan rövid. Hamar lesz a szárazság miatt ronda ,így többször kell mosni/vizezni és krémezni.
Legszívesebben nem festeném a hajam , de kezdek őszülni, elég korán. Azt sem szeretném nézegetni. Unom a hajfestést is. Mit tehetnék? Van valami ötlet?
Hosszú hajat szeretnék, göndör az úgy szép, de így soha nem nő meg...
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!