Ha választott orvosom lesz akkor teljesen mindegy milyen lakcímen lakok? (tudásbázis)
Nekem választott dokim volt és abban a kórházban szültem ahol ő dolgozik.
Ez az orvosválasztás lényege, hogy lakcímtől függetlenül oda mehess ahová az orvosod tartozik.
Amúgy meg ha nincs is orvosod, de betoppansz egy kórházba hogy megindult a szülés nem fognak elküldeni hogy nem oda tartozol.
Ennek annyira nem orulok. Csepeli dokikrol csak rosszat olvastam eddig. Amugy is olyan nehezen jon ossze a babaprojekt. Nem kell nekem valami meszaros...
Nekem az a legnagyobb bajom, higy ahova jarok meddosegi kozpontba a doki nagyon jo lenne de sajnos neki a vilag osszes penze sem eleg
Az Uszoki az állami kórház ott biztos nem kell fizetni majd csak a dokinak. De majd utána járok rendesen ha aktuális lesz a helyzet. Ami remélem már a jövőhónapban lesz :)
Csak jó lenne tudni más volt e már hasonló helyzetben.
A választott orvos az egy dolog. De az megint más, ha olyan kórházba mész, ami nem az ő ellátási területük. Vannak olyan kórházak, ahol fizetni kell az ottani ellátásért, ha az illető nem a saját ellátási területükön lakik.
Ezért a válaszom, hogy szerintem nem mindegy hol laksz. De ezt meg kell érdeklődnöd az adott kórházban. Itt csak általánosságokat fogsz olvasni vagy olyan személyes példákat, ami nagyon is eltérhet a tiedtől.
Kicsit kiegészítve:
Nekem jelenleg csepeli ideiglenes lakcímem van, de a XIV-bean lakom. Így az Uzsoki Kórházban szülnék a legszívesebben.
Már ki is választottam egy ottani orvost akinek van magánrendelése.
Akkor ilyenkor teljesen mindegy milyen lakcímem van?
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- Nincs választott orvosom - járhat ez valamilyen hátránnyal a szülésnél?
- Ha Margit Kórházban szülök, választott orvosnál, milyen összegre számíthatok? Vagy ez teljesen doki függő?
- Flór Ferenc Kórház szülészetére mehetek, ha nincs választott orvosom?