Ha egy pasi az mondja imád az mit jelent nála? (beszélgetős fórum)
Attól függ.
Mást jelent ha kapcsolatban van vele az ember és mást ha csak randizgatnak de semmi komoly.
Kapcsolatban komolyan is mondhatja.
Randinál meg csak meg akar fektetni.
Jah meg az is lehet, hogy aranyos dolgot csináltál.
"Volt egy nagyon szép pillanat az egyik kapcsolatomban:a pasi érett, idősebb, kemény fickó volt, érzelmeit szavakban soha nem fejtette ki. De nem is kellett, mert a tetteivel bizonyított. És egyszer, mikor nem számítottam rá, egyszer csak átölelt, és a fülembe súgta, hogy "szeretlek". Mondta is, hogy ezt már nagyon rég ejtette ki a száján. Meghatódtam teljesen, mert ennek a szónak abban a pillanatban volt súlya:) "
Ez az igazi, mely mögött valós mély érzés volt-ott akkor abban a pillanatban.
A topikinditó helyébe biztos 2-t visszalépnék.Mert nincsenek valós érzések a másik mögött.
Volt egy nagyon szép pillanat az egyik kapcsolatomban:a pasi érett,idősebb,kemény fickó volt,érzelmeit szavakban soha nem fejtette ki.De nem is kellett,mert a tetteivel bizonyított.És egyszer,mikor nem számítottam rá,egyszer csak átölelt,és a fülembe súgta,hogy "szeretlek".Mondta is,hogy ezt már nagyon rég ejtette ki a száján.Meghatódtam teljesen,mert ennek a szónak abban a pillanatban volt súlya:)
Aztán ennek van az ellenkezője is,amikor állandóan jön a szeretlek-imádlak dolog,ez is csak akkor kezd irritálni,ha egy nap 10ezer-szer elmondja,de ez nem jelenti azt hogy hazudik.Ha rögtön a legelején van ez,akkor ez még olyan vicces-aranyos szöveg,ami azt jelenti hogy nagyon kedvel.Én se szeretem túl gyakran hangoztatni ezt,de tény,hogy poénból is szoktam valakinek mondani,a hangsúlyomon észre lehet venni.De nem kell ezt túlvariálni,majd az idő eldönti mennyire szeret valójában.
ja..hehe..az imádásról jut eszembe még: 20 éves érettségi találkozó,ott az egyik volt diákszerelmem.
aszonyga:"mindig imádtalak,de sose értettelek" :D na ez igaz,csak sok év kellett neki,hogy meg tudja fogalmazni
na..:)
visszaolvastam,hogy nem lehetek ilyen hülye,hogy ezt nem írtam: de. írtam:)ott van
hát az enyém az állandóan mondta,hogy szeretlek..meg szerelmem meg azt ,hogy imád...
és én úgy elgondolkoztam néha rajta,hogy mi igaz ebből?mert én alapból nem ilyen vagyok.én a szeretlek szóval kicsit spórolósabb vagyok.
nem jelent semmit.
tapasztalat.
....ja és még egy!
Egy nőnek sokkal könnyebben mondom, hogy imádom a humorodat, mivel ez valhogy természtes, de férfinak mondanák, akkor azt gondol, hogy estleg megbuzultam!.-)) Tehát az se mindegy, hogy kinek mondjuk!:-)
Ha azt mondta ebben a "meghitt" pillanatban, hogy imádja a szexet, akkor le akart fektetni téged...és kötélnek áltál?? Pláne, ha kettesben voltatok egy lakásban!:-))
De nem jelenti azt hogy szeret, inkább azt, hogy jól esne most kefélés neki...én így gondolom!:-)
Egy meghitt hangulatban bután hangzik, akkor ügyetlenül fejezte ki magát...ilyenkor inkább azt kéne mondani, hogy tetszik...a....és tudja mefejezni!
ha csak ennyit tudott mondani, akkor ...foglamam sincs hogy mit akart!
Mennyire volt ez meghitt pillanat meghitt??
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha ezt mondja nekem férfiként, akkor az mit jelent nála?
- Mit jelent, ha a férfi ezt mondja?
- Mit jelenthet az, ha egy férfi azt mondja egy nőnek: "lányok lánya"?
- Mit jelent, ha valaki azt mondja rám, hogy üres ember vagyok?
- Mit jelent, ha valakire azt mondják, hogy olyan fitt?
- Mit jelent az, ha valakinek azt mondják, hogy fehér az aurája?