Ha a terhesség 15. hetében azt mondja az orvos, hogy fiam lesz, mennyi rá az esély, hogy valóban így van? (tudásbázis kérdés)
Szerintem azt majdnem biztosra veheted! :) A fiuknal nem nagyon szoktak tevedni, mert ott jobban latszik, inkabb a kislanyoknal szoktak. Nekem iker kisfiaim vannak, a 16. heti uh-on mondtak meg, hogy fiuk, jol latszott is :) De igazabol mar a 14 hetes uh-on is latszott :)
Gratulalok, ket kislany utan egy kisfiu :)
Az uh gép viszonylag jó, szép tisztán látszott rajt minden:) igaz én nem ismertem volna fel a kukit:D
Ez a doki ondta meg az első lányom nemét is, igaz már a 30. hétben voltam:)
Elég magabiztoas kimondta, hogy ez bizony fiúcska lesz:)))
Azt gondolom, hogy nem szívódik fel:D
Csak két lány után hihetetlen:)
Bár spirál mellett fogant, lehet ezért akart annyira jönni?:)
52%
Esetleg 53%
50 % :) vagy fiú vagy lány.
A szülészeten találkoztam olyan kismamával, akinek végig fiút mondtak, még 4Dn is és kislánya született. Szegény nagyon oda volt, mert tényleg meg voltak győződve, hogy fiú lesz... és mégsem :S
Mindkét gyerekemnél a 15. héten megmondták mi lesz.:)
Bár a lányom még nem született meg,de eléggé biztos,hogy nála sem tévedett.:DDD
A két lányomnál csak 30 hetesen tudták megmondani, annyira összezárták a lábukat:)
Nem is számítottam rá, hogy most megmondják, de azért rákérdeztem:)) és hát szerencsém lett:D
Azt azért hozzátszem, hogy elég egyértelműen kimondta az orvos, és nem nézte sokáig:)
Azért hihetetlen, mert már van két lányom.
További ajánlott fórumok:
- A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást?
- Gombás fertőzést a terhesség 10. hetében mivel lehet kezelni?
- Terhesség 25. hetében mért magas éhgyomri vércukor miatt kell diétáznom?
- Tünetek a terhesség első 4 hetében
- Nemvárt napján terhesség esetén előfordulhat ugyanolyan erős görcsölés, mintha valóban megjönne?
- Terhesség 18. hetében hasfájás. Ez normális?