Ha 40 cm-el magasabb a pasi, Téged zavarna? (beszélgetős fórum)
Te kis méretű vagy???
Én 167 vagyok, a párom 194. Én imádom a magas pasikat!
Ja és egyikőtöket se érdekelje a csípős megjegyzések garmadája közül a legalpáribb, hogy : "hehh, állva lepipálod..."
:-)
Sziasztok!
Én most kapcsolódok be hozzátok. Elég eltérő a magasság szerinti elfogadottság. Én szivesen örülnél egy magas pasi tásaságának, de valahogyan az élet nem hoz ilyen passikkal össze.
Az elhunyt férjem után soha nem sikerült hasonló magasságu pasiba belebotlanom. Mindig a nálam alacsonyabb pasik találtak meg. Ami nagyon zavar.(Volt olyan ffi. aki a 166 cm. közel egy évi próbált meggyőzni, hogy ő mindezek ellenére nayon kedvel. Valahogy nem tudtam az érzelmeit viszonozni, épp a magasság miatt.) Hol vannak ezek a magas pasik? Talán még van esélyem egy ilyen pasi megtalálására. Mellesleg én 172 cm vagyok, és átlalában magassarku cipellőben szeretek járni, főként dolgozni.
Az exem 195-200 cm kb. én meg vagyok 160 cm.
Elején nem zavart, de amikor táncolásról volt szó, vagy hogy egyszerűen kényelmesen megöleljem, hát ahhoz lépcsőre kellet állnom. Ő azt mondta: jaaj mindig hajlongania kell előre. Hát mondom akkor én mit szóljak, mikor nekem visszafele kell hajlonganom? Majd kitört a derekam sokszor...
További ajánlott fórumok:
- Téged zavarna, ha az "új" barátod még az anyjával élne 28 évesen?
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Áruházi kéregetők, téged zavarnak? Vagy csak engem?
- Téged mennyire zavarna férfiként ha a nő 3 évvel idősebb?
- Téged zavarna?
- Téged nem zavarnak a fölösleges, értelmetlen válaszok egy fórum kérdésnél?