jajj de rendes vagy, köszi szépen. Az én gyerkőcöm is ilyen, az előbb épp a múzeum honlapján jártam, mikor ő úgy döntött arra nem kiváncsi és továbblapozott.
A kis vonat óránként jár oda-vissza,a múzeum és az állatkert sokáig nyitva van,az jobban ráér.Az állatkert Gyöngyösről kifelé a Gyöngyösoroszi elágazónál van és ott mellette van étterem is finom ott talán tudnátok ebédelni.talán A NETTEN RÁ TUDSZ KERESNI CSATÓ ÉTTEREM,DE HA BEÍROD HOGY gyöngyösi ÁLLATKERT KIADJA A HONLAPOT A BELÉPŐ ÁRÁVAL ÉS A LÁTNI VALÓKKAL EGYÜTT ÉS LEHET HOGY LEHET OTT KAJÁLNI IS,DE EZ NEM BIZTOS.A múzeumnék is van saját honlapja,azt is megtudod nézni,ott csak egy kis büfé van.De a buszmegállónál van nagyon jó hamburgeres azt a gyerekek biztos imádnák.
Az állatkert előtte vagy utánna tevezhető a sorrendbe? Helyileg hol található? Esetleg valami jó és olcsó étkezési lehetőséget is tudnátok ajánlani kb.45 főre?
Köszönöm kedvességed, összeszedem a látnivalókat és megnézzük mi is fér bele egy napba. Sajnos mivel utaznunk kell Gyöngyösre, sokat elvesz a napunkból :-(
Igen van kis oroszlán most tették be a nagyok közé,nagyon aranyos.De nagyon sok féle állat van még és talán ugrálóvár is ha jól emlékszem.A múzeumot ne hagyjátok ki a mamut és a víziállatok az óvodás gyerkőcöm kedvencei és is sokat mennek az oviból.És a parkjába van halastó is nagyon szép.A kisvasút is nagyon jó ötlet ott van a múzeum mellett.Ha kérdésed van valamelyikről szívesen segítek.
Köszönöm kedvességed :-). A neten böngésztem de nem igazán találtam semmi használhatót mit is érdemes megnéznünk és persze ami az óvisokat is érdekelni fogja :-))