Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gyömbéres káposztás csirke recept

Gyömbéres káposztás csirke recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

Szénhidráttartalom 6 gramm

A Gyömbéres káposztás csirke hozzávalói:
-kb 1 kg csirkehús(legjobb a comb mert nem olyan száraz)
-20 dkg savanyú káposzta
-csipetnyi só
-őrölt bors
-őrölt kömény
-egy kicsi diónyi gyömbér
-pici olaj(serpenyőbe hús alá)


A Gyömbéres káposztás csirke elkészítési módja:
A csirke húst pl ha combból készül kicsontozzuk,nagyobb kockákra esetleg csíkokra vágjuk. A gyömbért vékonyan meghámozzuk és lereszeljük. A káposztát ha valakinek nagyon savanyút sikerül venni, picit ki lehet mosni(de azért maradjon valamennyire savanyú),én pl nem mostam ki egyeltalán... Szóval: a húst az olajon majdnem készre sütöm, közben sóval, borssal ízesítem, majd mikor már majdnem kész hozzáteszem a káposztát és pár percig összepárolom mert akkor már lesz egy kis leve is. Mikor a hússal a káposzta összepárolódott a gyömbért belereszelem összerottyantom és kész:-)

Ha valakinek nem elég benne a ch....akkor egy kis tejszínnel vagy tejföllel nyakon öntheti:-)


Kategória: Húsételek receptjei


A gyömbéres káposztás csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook