Gyógycipő és lúdtalpbetét hogy is van? (beszélgetés)
Hát a téli cipőn túl vagyunk hát az igaz hogy vékony benne a bélés de eddig nem fázott benne a lába a fiamnak aki 8 éves amugy .
Tavaly lúdtalpbetétünk volt sajka betét még mindig használjuk ha másik cipőt vagy bakancsot vesz fel szerintem az jobban tartotta amugy a lábát csak az meg kikezdte a lábátmert elég masziv anyagból készül de jó mikor megszokta nem panaszkodott hogy fáj a lába ,Gyógytesire jár 2x egy héten sőt itthon is szoktunk néha tornázni .
Akkor végül is ha tavaszal elmegyek az ortopédushoz fel tudok vele iratni vagy cipőt vagy lúdtalpbetétet ?Csak már meg ha felritja a cipőt akkor szanda nem lesz vagy ha betétet iratok fel az se jobb mert akkor meg a szandába nem tudom beletenni mert ami neki kell az ékes mivel elég nagy a lúdtalpa most akkor mit csináljak nem is tudom .Nagy a dilema !!!
Az én fiam 3,5 éves, de már most felírták neki a lúdtalpbetétet.
Az orvos azt mondta, hogy évente csak egyet lehet elszámoltatni. Így a mi betétünk 4.000 Ft volt. (bő 1 hét alatt elkészült)
Recept nélkül a duplájába kerülne.
De a doki azt mondja a betét csak azért kell, hogy ne legyenek panaszai a fiamnak, a torna az ami helyrehozza a lábát.
A kisfiamnak most irták fel ősszel a gyógycipőt természetesen télieset akkor én most egy évig nem tudom feliratni a cipőt ?
De lúdtalpbetétet se?
További ajánlott fórumok:
- Mennyibe kerül majd az orvos által felírt felnőtt gyógycipő?
- Aki gyerkőcének gyógycipőt írt fel az ortopédus...
- Mennyibe fog kerülni egy receptre felírt gyerek gyógycipő?
- Lehet venni lúdtalpbetétet recept nélkül, ami jó is?
- Tudsz olyan cipőboltot Budapesten, ahol Axa egészségkártyával lehet cipőt venni, nem gyógycipőt?
- Hol készítenek méret után lúdtalpbetétes csizmát Debrecenben? Elérhető áron...