GYES/GYED, alatt megszűnt munkaviszony. (beszélgetés)
Erre nem tudom a pontos választ.
Menj el táppénzre,addig amíg van honnan.
Terhesen bizony nem kapkodnak az ember után(mondjuk később kisgyerekesként sem),esetleg vállalhatnál bedolgozós melót vagy otthonról végezhetőt.
Köszi a választ!
És mi van abban az esetben, ha még csak kiderült, hogy babát várok, de a cég bejelenti a megszűnését?
Munkanélküli leszek, de már állapotosan valószínüleg nem alkalmaznának máshol. Ilyenkor jogilag mi történik?
A gyes-t továbbra is kapod.
Viszont,ha már megszűnnek ezek az ellátások(mert a gyerkőc betöltötte a 3-at)akkor egyből munkanélküli leszel,mivel nincs hová visszamenned dolgozni.
sziasztok,
Remélem tud valaki segíteni az alábbi kérdésben.
Mi történik akkor, ha már kiderült hogy kisbabám lesz, de még nincs a munkahelyen bejelentve, de a munkahely megszűnik? (vagy be van jelentve, de időközben megszűnik a munkahely)
Mi történi, ha megszűnik a munkahely (igy amunkaviszony is), ha már gyes/gyeden vagyok otthon a picivel?
További ajánlott fórumok:
- Megszűnt munkaviszony - terhesen
- Megszűnt a munkaviszonyom, de az utolsó fizetésem nem kaptam meg. Mit tehetek? Lehet közben csődeljárás indult a cég ellen.
- Gyes utáni munkaviszony megszüntetés
- Megszűnt a munkaviszonyom. :(
- Tényleg megszűnt a bejelentett 4 órás munkaviszony?
- A gyed után megszüntették a munkaviszonyom.ha gyes alatt megint szülnék akkor mit vesznek alapul?