Gyermeked jobb minőségű cipőben "ovizik", vagy oda csak játszós cipőt hord? (tudásbázis)
Mindenképpen jó cipőt kell adni rá az oviban, mint ahogyan a többiek is mondják, az van a legtöbbet rajta.
A jó nem feltétlenül a legdrágább. Ami alap, hogy bőrből legyen, magas kérge legyen ami jól tartja a lábát. Emellett én leginkább a szupinált cipőket javaslom, amik megakadályozzák a boka bedőlését, elősegítik a láb egészséges tartását és a boltozatok kialakulását. Én csak ilyet adok a gyerekre, általában utcainak, játszósnak is, de bentre mindenképpen.
(Márkák szerint nekünk leginkább a Salus jött be, jó a Supy és a Supi+ is, a Maus szupináltat most fogjuk elöször kipróbálni, a Szamosnak nagyon szépek a szupinált cipői de elég drágák, és van még a drHu de azt még csak a neten láttam. A Salus 8000 körül van, vagyis középkategóriás ha azt nézem, hogy a felkapott gyerekcipő márkák 10 fülütt vannak...)
A kínai cipők, vászoncipők, tornacipők, csilli-villi balerinacipők, és habklumpák bármilyen márkásak is, alkalmatlanok arra hogy tartósan hordja a gyerek.
És mi számít jó minőségűnek?
Kialakítás szerint nézitek, vagy márkajelzés szerint.
Egy kínais cipő lehet jó minőségű, vagy az kizárt?:)
Jó, és nem jobb minőségűt hord az oviba, hiszen ott van egész nap.
Persze "ovinéni", meg a dadus is szólt, megjegyezte, hogy: "Nem sajnálja ezt a cipőt?!?"
Nem, nem sajnálom, nekem fontos a lányom lábának az egészsége.
Pont az nem értem, hogy sok gyerkőc mindenféle vacak cipőben ovizik, de elmenős cipőnek meg mindenféle drágaságot vesznek Neki.
Szerintem a jó minőségű cipőt hordja egész nap.::)
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- Milyen szavakkal becézed gyermekedet?