Gyárakban , üzemekben, egyre alacsonyabb a színvonal a dolgozókat illetően. (beszélgetés)
Éppen ezért.
Nem vállaljuk a felelősséget, mindig mást hibáztatunk, és a megoldást is mástól várjuk.
Azt ne is keresd... :(
Nézzél szét!
Szerinted akkor miért tartunk még mindig itt?
Nem csak városokban élnek az emberek. De Moldova is sokszor írt már erről. :(
De bakker, nem vagyunk majmok, meg kisgyerekek se, hogy utánozzuk a "nagyok" viselkedését.
Felelősségről beszélsz, de hol az egyén felelőssége?
Ez igaz is lehetne...
Na de mit látnak az emberek?
Ezt utánozzák. Ennyi.
Felelősség... még akad azért. :(
Ugyan már, ez csak hárítás. Mindenki a saját viselkedésért felelős, és azon tud változtatni, nem másokén.
"Amilyen fent a kultúra, olyan lesz lent is."
Csodák nincsenek... :(
Nekem az a rész maradt meg, amikor Tom meghalt és felkerült a mennyországba. A többi valahogy kiesett. Mindig ezt a részt sikerült elcsípnem.
az biztos hogy nem a mesék miatt ilyenek,
Szerintem nme amesék rontják el a gyerekeket.Ezt manapság eltúlozzák.
na azért a Hófehérke alatt,volt sikitás meg visitás,
Szerintem a gyerekek nem úgy élik meg, hogy micsoda brutalitás.
és ezek a világirodalom legszebb meséi,
ezekre vittük az ovisokat a moziba,
Jaja, meg Piroska és a farkas, ahol felfalja Piroskát és nagymamát, majd felvágják a hasát, stb., vagy Hófehérke megmérgezése, a kis gömböc is felfal mindenkit, a sárkányt ne is említsük, a leforrázott farkas, stb.
Talán Rumcájsz sorozat ártalmatlan volt, de nem vagyok biztos benne.
Értem. Akkor kábé a Moha és Páfrány jöhet szóba. Még a Jancsi és Juliskában is megsütik a banyát. Egyszer majd utána olvasok, mit mond erről a gyerek pszichológus.
Detto!
Annyira örültem amikor néha a Jerry bajsza is meggorbult, mert kb. ennyi bantodasa esett...
A masik remseg az a bulldog vagy mi volt...
Amin viszont jokat röhögtem, amikor Tom összeszedte a kukabuvar, szakadt, kóbor macskahaverjait :D
Tom fizikailag erősebb, Jerry meg észben. De akkor is bántalmazás. Azért elég durva az a mese. Én gyerekkoromban mindig kiakadtam azon, hogy bántják a macskát. És nem az a fajta mese, ami feltölt lelkileg, hanem inkább lehúz ez a sok durvaság. Van benne egy-két vicces rész, de van, amit nehéz volt megemészteni, legalábbis nekem.
Sajnos egyre több helyen egyre többen igénytelenek.
Van akinek "átjött", van aki pedig keresi még a kákán is a csomót. Hagyd a fenébe, ne magyarázkodj, mert azt is ki fogják belezni.:)
Igen, ez szép és jó, de azért bosszantó is, hogy egy pörgős csapatban, helyen, ahol határidős munka van, lassítják a folyamatot. Nem bántás, de akkor a fizikumának és szellemi teljesítményének megfelelően adjanak nekik munkát.
Leírtam a 25. hozzászólásomban , hogy milyenek.
További ajánlott fórumok: