Gáztűzhely hiba (beszélgetés)
Elérhetőségek
Hívja vevőszolgálatunkat:
Tel.: 06-1-333-03-02
Call centerünk:
hétfőtől-péntekig 8:00 - 17:00-ig hívható!
E-mail: orczy@orczy.com
Budapest
Őket hívd fel.
Kedves Mindenki!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.Van egy Orion FGO-600I típusú gáztűzhelyem.A sütőben a termoelem tönkrement.Tudna valaki segíteni abban,hogy hol találok hozzá,hogy milyen típusú kell hozzá?Ha nem lehet kapni milyen típussal helyettesíthető? Próbáltam keresni,de sehol nem találtam róla semmit,többnyire alkatrészt sem :( Most már tudom,hogy nem a legjobb típus,de sajnos most újra nem tudok beruházni,így most maradok ennél,ha sikerül alkatrészt találni hozzá.Minden választ köszönettel veszek.
Öröm látni, hogy megoldódott a probléma, és örülsz.
Ünnep után már tudsz venni ilyen gombot. Addig meg sülhet a zserbód, ami jaj de finom lesz! :D Boldog Karácsonyt!
Köszönööööm :-) Jaj de jó, lesz zserbó!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Boldog Karacsonyt, nekem mar az lesz :-)
Ha nincs meg, akkor használd az alól a gomb alól, amit nem használsz.
Más anyaggal ne próbáld meg pótolni!
Általában van egy félköríves "csapolás" a gombok belsejében, illetve ahová vissza kell tenni. Ezt még egy kis fém lapka is segíti.
Kikapcsolt állásban, a megfelelő jelnél helyezd vissza a gombot a csapolás szerint.
Ne csináld!
Bocsánat, de ez nem jutott eszedbe?
Ez az alap.
Sosem szeded le a gombokat takarítani?
Ja, és akkor nem elromlott, hanem lejött, amit vissza kell tenni....
jajajajaj:)))))
Nincs sajnos leírásom :(
Nem lekopott, látok rajta szépen mindent. Csak maga a tekerő amivel állítom, az konkrétan lejön. Leesett, én ugyan visszatettem, de fogalmam sincs, hogy épp milyen álláson van a sütőm. Össze vissza tudom forgatni a kis műanyag tekerőjét... Hallom, ahogy átkattan egyikből a másikba... Csak hát nem tudom, hogy miből mibe. :(
Nincs leírásod?
Abban benne van. Nem tudom mi romlott el a kapcsolón, mert nekem pl. rá van rajzolva a tekerőkre, így ha lekopna, akkor elővenném a leírást és abból kiderülne, hogy az alap helyzet után hányat kell kattintanom, hogy odaérjek, ahol sütni tudok.
A hőfoknál ugyan ez a helyzet: van a nulla, kb. a fele 200 fok.
Köszi!
Az a baj, hogy a sütő része elektromos, így már eleve van egy hangja ahogy bekapcsolom és búg folyamatosan. De akkor megpróbálom a levegőből megállapítani, hátha... Köszönöm!
Sziasztok!
A gáztűzhelyem (Orion) tekerője elromlott, nem látom, hogy milyenen süt (alsó, felső, alsó-felső, légkeveréses). Átváltani átvált egyikből másikba, csak éppenséggel nem tudom, hogy melyikből hova vált :( Valaki tud segíteni, hogy hogyan tudnám megállapítani, hogy épp milyen "kategóriában" sütök? Így a karácsonyi sütés előtt elég fontos lenne... :) Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tisztítjátok, és mivel a gáztűzhely fekete rácsát, amin az edények vannak?
- Fekete gáztűzhelyet hogyan tisztítjátok?
- Alsósütésű gáztűzhelyben hogyan tudok kenyeret sütni?
- Mi lehet a gáztűzhely sütő részének a baja?
- Gyermekbiztonsági eszközöket keresek! 50 cm széles gáztűzhelyre szeretnék magasítót, tudja valaki hol lehet ilyet beszerezni?
- Új gáztűzhely kisebb alapterületű mint a régi. Honnan lehet fa alapzatot venni hozzá?