Dehát kaptál már egy csomószor, itt is írtuk hogy a felvi.hu-n van minden. A mozgássérültség meg nem is értem, hogy jön ide, az internetet egyértelműen tudod használni, hiszen ide is írtál?? Nem azt mondjuk hogy rossz ember vagy, csak ezeket az infókat totálisan rossz helyen keresed.
Azt hittem kapok egy kis iránymutatást… Nem vagyok rossz ember sajnos mozgássérült vagyok és mindezt távoktatásban értem el azért nem tudom ezeket a dolgokat mert itthon ki mondaná el nekem
Ráadásul ez már nem tudom hányadik fóruma mindig más szakról, és már százszor írtuk, hogy a felvi.hu-n ott van minden 🤦♀️ Nem akarok nagyon köcsög lenni, de nem tudom, hogy akar elvégezni egy egyetemi képzést az, aki a google-t se tudja használni, és minden információt másoktól vár. Még a leglazább "büfészakokon" is kell némi önállóság...
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.