Garanciális javítás vagy pénzvisszafizetés? (beszélgetés)
Jó lenne a pénz,mondjuk attól nem lesznek élesek a pengék.
Őket és egy másik helyet ajánlottak,megyek a másikhoz,ott talán nagyobb szerencsém lesz.
A bevált hely 20 év után bezárt
Hol vásároltad, hogy blokkot nem adtak??
Blokk nélkül azt gondolom, lehetetlen a pénzt visszakapni, de azért sok szerencsét neked!
Egy próbát megér!
Én is a pénzre szavaznék,az reményre adhat okot,hogy többgenerációs belvárosi cég,nem kockáztatnak.
Lassan írok,telefonról vagyok
Sziasztok!
Kutyanyírógép pengéket éleztettem.A fő használati szabály,hogy csak tiszta szőrre lehet alkalmazni.
Az egyik pengém 5 perc alatt tönkrement,garanciálisan megélezték.Pénteken elmentem érte,péntek ez és egy másik is tönkrement.
Szombaton hívtam őket, vigyem be,azonnal megélezik őket, nem értik, mi lehet a baj.
Én inkább a pénzt kérném vissza, nem bízom már bennük.Mit tehetek?Blokkot nem kaptam, csak egy átvételt igazoló cetlit amit elvettek.De készségesek voltak.
Naná, hogy pénzvisszafizetés :)
Miről van szó?????
(nyolc perc alatt nem sikerült a kérdést feltenni,
mi baj van??)
További ajánlott fórumok:
- Vízbe esett érintőképernyőst garanciálisan megjavítják?
- Áprilisban vásárolt vízszivattyú tönkrement, de nincs meg, a blokk, ami a garancialevél is.Mit tehetek?
- E-ON éves leolvasás - Pénzvisszafizetés
- Elromlott a kávéfőzőm, még garanciális de eltörött a kiöntője, vissza tudom vinni kicseréltetni igy is?
- Telefonom csak akkor érzékeli a töltőt, ha kicsit felfelé nyomva tartom a csatlakozásnál a töltőt.Megjavítják garanciálisan?
- Valaki garanciális javításra hozta a vezetékes telefonját,...