G-mail postafiók (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Egyszerűen nem férek hozzá a leveleimhez, amióta léteznek ezek az összevonások. Ha kilépek a google fiókból, akkor be tudok lépni a g-mail fiókba, viszont kínlódok a you tube bejelentkezéssel.
Nem lehetne valahogy megcsinálni, hogy a g-mail is és a you tube is bejöjjön? A google fiók nem érdekel, ha meg lehet csinálni, hogy ne legyenek összekapcsolva, az lenne a legjobb.
Néha az msn is küld dolgokat. Erről aki küldi nem is tud. Ha valami " kínai " linket kapunk, azt se nyissuk meg.
Én csináltam olyant, akitől kaptam, csak elolvastam, megnyitás nélkül. Írtam vissza : Ne küldözgessél ilyeneket, légyszives...
Ez nekem akkor jött mikor egy pillanatra láttam azt hogy bejelentkezett, és máris küldött valamit. Néztem, tényleg fennt van - e. De mégsincs fenn, és jön üzenet...
Ma ismét kaptam Weiser Istvántól e-mailt. Nem nyitottam meg, de annyi látszik, hogy a levélben - szó szerint idézem - "Csamangó Eulália kantarostási cigányasszony"-ról tesz említést.
Szóval ezek ketten még ismerik is egymást... :)
Olvasás nélkül megy a kukába a levél. :)
:)
Azért jobban belegondolva, ez durva. Ennyi erővel bárki nevét felhasználhatják bármire.
Más:
Emlékszem, amikor tavaly választások voltak tavasszal, állandó jelleggel kaptam e-maileket a később győztes párttól. Azokat sem nyitottam meg soha, olvasatlanul ment a Kukába...
Tényleg érdekes egybeesés.
Vajon a lyány tud róla, hogy felhasználják a nevét mindenféle e-mail-ekhez ... : :)
(Ilyen alapon lehet, hogy én is "küldözgetek" leveleket ismeretleneknek, anélkül, hogy tudnék róla...)
nem! Most jól megnéztem magamnak a lyányt, és már nem az én korosztályom :))) (mármint, amikor én még annak az egyetemnek a kolijában laktam, ahova ő jár, ő bizony még a középsuli padját koptatta :)
A közös ismerőseink, meg mind odajárnak egyetemre, abban a koliban laknak, ahol annó én, de már ők is az ifjabb generáció tagjai, csak nyaranta együtt dolgoztam velük, vagyis egy helyen :))))
De micsoda véletlen ez! :))))
Női név.. létezik egyáltalán?, Hihetetlen ez..
férfi név az talán létezhet.. De az ismeretlen név, és még jó néhányat törlök..
Én úgy emlékszem, kaptam már ettől az embertől levelet. De én rutinból minden e-mailt olvasás nélkül kitörlök, ha számomra ismeretlen személy küldi.
Voltak még ilyen küldők:
Csamangó Eulália
Weiser István
Ezeket is olvasás nélkül töröltem.
Ezt kaptam. Ti is szoktatok ilyent, és hasonlót kapni?
Figyelem!
Ha egy személy - a neve Simon Ashton (
simon25@hotmail.com.uk) küld emailt neked, ne nyisd ki az üzenetet.
Töröld ki, mert ő egy
Hacker!
Mond el mindenkinek, aki az email listádon
szerepel, mert ha közülük valamelyik felveszi a listájára, akkor tiedre is
felkerül majd.
Ez a Hacker meg tudja találni a te compute azonosító címedet
és ellenőrzés alá veheti az emailedet.
Ez az információ közvetlenül a Microsoft és
Norton-t származik és mindenkit érint, aki a Yahoo, Hotmail, Aol...
internetet használ.
Mindenkinek, aki Internet-t használ.
Lehet, hogy kapsz egy ártalmatlannak tűnő emailt `Mail Server Report´ ,
ha kinyitod a következő üzenet jön fel a képernyődre :
"It´s too late now, your life is no longe beautiful" - "Már túl késő, az életed többé nem lesz szép..."
Folyamatosan elveszítesz mindent, ami a komputereden van és személy, akitől ezt az emailt kaptad birtokolni fogja a nevedet, emailedet és jelszavadat.
Ez a vírus szombat délután óta van a hálón és az
Aol már igazolta a jelenlétét és egyik anti-virus szoftware sem tudja
ártalmatlanítani.
A vírus készítője "élet ura"-nak nevezi magát.
Küld el ezt figyelmeztetést mindenkinek, hogy ők is tovább küldhessék azonnal!.
Vasárnap is szokott lenni.
Ma újabbak voltak, ezekből elég sokat láttam, nem volt ismerős.
Lopják az életemet feltétlen nézzétek meg.. Bankkártya csalások.. Kidobott számlákból is miket tudnak.. Persze a delikvens kárára..
Beállítások
Általános
Címkék
Fiókok és importálás
Szűrők
Átirányítás és POP/IMAP
Csevegés
Rövid hírek
Modulok
Fontos levelek
Labs
Billentyűkódok
Témák
Zümm
Fiókbeállítások módosítása:
A Google Fiók beállításai
A jelszó és a biztonsági beállítások módosítása, az irányítópult megtekintése, valamint hozzáférés más Google-szolgáltatásokhoz
További ajánlott fórumok:
- Tudsz ajánlani egy olyan postafiókot ami nem olyan lassú mint a freemail és nem olyan megbízhatatlan mint a lajt? Neked melyik a kedvenced?
- Hogy lehet gmail-es postafiókban letiltani egy bizonyos email címet, hogy az ne küldhessen több üzenetet?
- Hogyan lehet megszüntetni egy Gmail.com-os postafiókot?
- Hogyan lehet megszüntetni egy Gmail-es postafiókot?
- Yahoo-t használók!Ti be tudtok lépni a postafiókotokba elolvasni a leveleket?
- Ha postafiókra címzem a levelet hogyan írjam pontosan?