Kinek melyik futócipő vált be? (beszélgetés)
A nagyokosok ezeket nevezik a legjobbaknak, de én csak egy picike-okos vagyok.
A jó cipőre nem szabad sajnálni a pénzt, úgy általában, ha sportolsz akkor meg pláne. Vannak futóboltok ott bemérik a lábad az a tuti, ott általában több márka, több fajtáját ki is tudod próbálni.
Ha komolyabban gondolsz futni akkor mindenképp nézd meg az átlagember számára kevésbé ismert márkákat, úgy mint Asics, Mizuno, Saucony, On. Sajnos az utóbbiról már csak hallottam, de dicsérik a maratonista ismerősök.
Jójójó, csak a szívom a véredet, az egyik márkát kiírod, a másikat meg nem. 😛
Nemrég tudtam meg, hogy az igazán nagymenők ötujjas, puha talpú cipőben futnak. Nem fenyeget a veszély, hogy valaha közéjük tartoznék, nem néztem utána mélyebben.
Itt nagy űzletük van, nagy választékkal.
Tehát a Sketchers nem márka? 😂😂😂
Én egyébként Adidasban futok.
A lányom kedvence a Mizuno, de ő is leginkább gyalogol benne, mert nagyon kényelmes, könnyű.
Nem mérettem, hanem felpróbáltam. Nem olyan sokat futok mostanában, hanem gyaloglásra használom.
Feltettem egy képet az oldalamra, ahol látható a mellettem lévő parknak egy része, ahol járdák vannak.
Bizonyára vannak rajtam kívül még sokan, akik rendszeresen futnak, kocognak. Aki beinvesztált futócipőbe, kinek melyik vált be?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen futócipőt ajánlotok 10-15 km-es távra?
- Te vásárolnál Fila márkajelzésű futócipőt?
- Szerintetek a Lidl-ben, Aldi-ban kapható futócipők mennyire jók? Érdemes ott vásárolni?
- Stabil futócipőtől miért fájdul meg a lábam?
- Milyen futócipőd van és mennyibe került?
- Tudnátok nekem mondani olyan futócipőt ami jó aszfaltra is? Jelenleg olyan 8-10 km-t futok heti 3-szor.