Ez az SMS egy csaló üzenet akar lenni? (tudásbázis)
Szia!
Köszönöm szépen a választ!
Van némi eszem,nem vagyok retardált.
A telefonszám a lényeg,mert szerintem nem mindennapi.
Legalább is én még csak hasonlóval sem találkoztam az elmúlt idők során. Arra lettem volna kíváncsi vajon hová, illetve kikhez tartozhat ez a végtelen hosszúságú telefonszám.Mert én nem tudom,de más azért tudhatja .
Pár napja én is kaptam kettőt, a számot meg se néztem, 30-as volt.
Mivel nem rendeltem semmit, rögtön ki is töröltem.
Küldtek még egyet, azt is töröltem.
Pont semennyit nem szoktam az ilyen sms-ekkel, e-mail-ekkel foglalkozni.Minden média tele van vele, hogy csalók minden szinten próbálkoznak, bár ha valakinek van minimális esze, amúgy is tudja...
Mondjuk én a kérdést nem értem, és ha más is kapott ilyen számról akkor amúgy mi van? Főleg hogy még csak rendelésed sincs folyamatban...
Szia.
Én még nem olvastam sehol.
Szia! Köszönöm a választ.
Próbáltam a guglin keresztül valamit meg tudni erről a végtelen hosszú telefon számról,de ebben még a gugli barátunk sem tudott segiteni.
Szia.
Csalók igen. Nekem már közel 600 telefonszám van letiltva miattuk. Abból 2 amit véletlenűl csináltam, mert már nagyon mérges voltam 30 hívás után, nem figyeltem oda.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valaki kapott_ e már a következő fura telefon számról sms_t?
+33 7000036077587
Valamilyen csomag értesítő, és kérte , hogy erősítsem meg a címet. Nem rendeltem semmit. A telefonom egyből spamba rakta és tiltotta. Gondolom valami csaló lehet.
További ajánlott fórumok:
- Egy 29 éves nővel miért nem akar senki privát üzenetet váltani bármiről?
- Ezt az üzenetet mégis miért kaptam? Mit akart ezzel?
- Milyen üzenetet írjak szerintetek egy pasinak, ha el akarom őt csábítani?
- Egyedűl lenni azért mert már mindenkiben csalódtál?
- Nektek volt már olyan, hogy kijelezte a honlap hogy van új elolvasatlan üzeneted, de mikor meg akartad nézni azt jelente hogy nincs is üzi?
- MSN: mi van olyankor, ha valaki fel akar venni a partnerei listájára, de te nem látod az üzenetet? Meg lehet ezt valahol nézni?