Folyamatosan lop a kolléganőm (beszélgetés)
Nyugi,nem is lehetnék a gyermeked,mert idősebb vagyok mint te :)
Frusztrált sem vagyok,és ideges sem,jogom van azt írni amit akarok és indokolni sem vagyok köteles senkinek hogy mikor-mit írok :-)
A saját frusztráltságodat rám vetíted ki, ezért kötsz most belém. Én viszont soha nem kötekedtem még senkivel, itt is csak a tényeket állapítottam meg ami így még érdekesebb ahogy most írod. Ebből kiderül hogy pénteken már eldöntötted hogy jelented a lopást, jegyzőkönyvet is írtatok, erre szombat este tanácstalanul teszed fel a kérdést hogy jelentsd-e a lopást. Miközben már döntöttél és jegyzőkönyvet is írtatok, tanú is volt, erről egy szó sincs csak ma délben.
Ne legyél ideges ennyire. Nem akarlak én gyerekemnek, Isten őrízzen! Nyugi, nem báét senki és rám se haragudj ennyire, mert nincs értelme!🙂
Te állandóan kötekedsz,ez már megszokott itt....
Ki mondta hogy ma intézkedtem? Én a pénteki napot írtam le,és azt is leírtam hogy holnap mutatom meg a főnökömnek!
Nem lennék az unokád-de a gyereked sem.....
Honnan veszed,hogy bármikor is belenyúlnék más táskájába? Mivel az öltözőben zárt szekrények vannak (mindenkinek saját kulccsal ) így senki nem tud belenézni más dolgaiba.
Heti szinten tűnt el a játék,igen,nekem naprakészen fel van írva reggelre hogy melyik játékból mennyi van arra a napra. Vannak kicsik-közepesek-nagyok-és óriások! Ballagási csokrokra kerülnek,mivel mind más méret a csokrok méretével is stimmelniük kell.
Most volt lehetőségem,hogy tanúval bizonyítsam!
Mivel én nyitok reggel és akkor még stimmel,én táskát sem viszek be,saját szekrényem sincs,irodában van általában dolgom és meózom,így rám semmit nem tudna fogni,hiszen mellettem van a főnököm és látja hogy egy kabátom van a fogason,abban van a cigim és gyújtóm,az irataim a belső zsebben.
Lényegtelen,mert beismerte,lebukott,aláírta a jegyzőkönyvet.
Szerintem nem küldi el a főnököm,mert egyébként szépen és jól dolgozik,max levonják a fizetéséből és vállalja a napi táska vizitet...
Tegnap, szombaton írtad ki a kérdést, ma vasárnap délig pedig már határozottan intézkedtél is.
Azért ne legyen neked kellemetlen mert unokájának vitte volna. Vegyen üzletben, és vigye onnan.
Nehogy rosszul gyere ki belőle.
A táskájában ne kutakodjál.
Pl. te tetted bele.
Ha folyamatosan tünnek el termékek az illetékeseknek is fel fog tűnni.
Pasi mindennap talicskán tolt haza néhány téglát.
Azt mondta a portán, megengedték neki, hogy elviheti.
A talicskákat lopta.
A tudtával, vagy a tudta nélkül nyúltál a táskájába bele?
Hogy tudod bizonyítani, hogy lop?
Szólhatsz, ha szerencséd van, nem kell korábban járnod.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Férjemnek szerelmet vallott az egyik kolléganője. Mit tegyek?
- Hétvégén lesz kolléganőm esküvője. Nagyon várom, már ezer...