Folyadék került a mobilodba, és emiatt több gombja nem működik, gyakorlatilag használhatatlan. Mi a teendő? (tudásbázis)
Nekem a szatyor alján úszott a fiam kifolyt teájában, elfelejtette rányomni a "szopókás üvegre" a kupakot, de úgy rendesen tocsogott a lében!:)
Ki az a hülye, aki tea mellé tesz pénztárcát meg telefont? Hát éne!
nekem a telefonszerelőm azt mondta: aksit azonnal ki kell venni, és egy zacskóba amilyen gyorsan lehet vigyem el hozzá!
de ez telefon függő is, mert 4éve beesett a telefonom a mosógépbe, ott vettem le a farmert, és kicsúszott a zsebéből, persze egyenest a mosógépbe landolt!
ki lett mosva, kivettem az aksit belőle két napig szárítottam a napon, s utánna ugyanúgy ment tovább!
persze ez egy régebbi nokia volt!
Attól függ milyen mobil!
Nekem a 6230-as telcsimet áztatta el a kisfiam szája :P így az egyik gomb totálkáros lett! Ezt a fajta telefont még szét tudtam szedni annyira, hogy egy kis alufólia darabkával meg tudtam mahinálni a gomb alatt berozsdállt fémlapot! Tökéletesen működik!
Utána lett egy okostelcsim, amit véletlenül pár mp-re megmártóztattam egy pohár kólában. :S Kiszárítottam, amennyire lehetett, a gomboknak semmi baja nincs, és bármit lehet vele csinálni, kivéve telefonálni! :S Ezt a telefont sajna nem bírtam szétszedni, a szervízben azt mondták lekopott az aranyozás az egyik alkatrészről, és ezért nem működik. Kb. 50.000 lenne a cseréje! :SSSSS
Úgymaradt a telcsi! :S
nehogy kapcsplgassad ki-be...
szedd szét és hagyd megszáradni...talán menni fog
Sajnos én is jártam már így, próbáld kiszárítani, de ne hajszárítóval...és a napon se..
Nekem ki kellett cserélnem, ma a kislányom "játékmobilja".. :-)
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Mi használható visszér ellen?
- Tablet, mire használható?
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Azt szeretném tudni, hogy ha lejárt a kontaktlencse szavatossága, használható-e ha esetleg egy friss folyadékba átteszem?