Főiskolán hogyan működik a levelezős rendszer? (tudásbázis)
7. diegóóó
2013. máj. 28. 20:05
Nekem minden heten penteken kellett mennem. Debreceni Egyetem.
6. 5674644b5d
2013. máj. 28. 20:01
Iskolafüggő. Van akinek havi 2-3 alkalom péntek szombat, van akinek egy hét folyamatosan egy hónapban az iskola.
Elvileg a gyakorlat kötelező, az előadások nem, de levelezősöknél szemet hunynak, ha nem megy el gyakorlatra, bár nem ajánlott túl sokat elmulasztani.
5. bowie
2013. máj. 28. 19:58
Nekem minden félévben egy hét volt, hétfőtől szombatig. plusz a vizsgák persze
4. Porcica
2013. máj. 28. 19:51
Iskolafüggő. Én Kecskemétre járok, nekem havonta átlag 2 pétek-szombat. De ha szeptembertől szeretnél járni, ahhoz már felvételizned kellett. Ha pedig ez megtörtént, akkor egyszerű. Felhívod az iskola tanulmányi osztályát, és megkérdezed, hogy mi a rendszer náluk. Ennyi.
3. 8ef78160df
2013. máj. 28. 19:51
Ezek a kérdések függnek a sulitól és a szaktól is.
2. Abigél22
2013. máj. 28. 19:39
Szeptembertől szeretnék fősulira járni levelezőn. Tudja valaki hogyan működik a levelezős rendszer? Hány alkalommal kötelező bejárni, hogy vannak az órák, és a vizsgák?
1. Abigél22
2013. máj. 28. 19:38
Tudna nekem segíteni tanulással kapcsolatos kérdésben? (Főiskola, levelező)
További ajánlott fórumok:
- Pszichoterápia és egyéb pszichológiai könyvek, avagy, hogyan működik a vegetatív idegrendszer és a lélek.
- Tartásdíj - láthatás. Miért így működik ez a rendszer?
- Hogyan működik az Eszterházy Károly Főiskolán (Eger) a nappali tagozaton az órák felvétele?
- Számitógépemen a rendszervisszaállitó nem működik. Mi lehet a hiba?
- Pszichiátriai intézetben vajon hogyan működik a rendszer? Mármint betegellátás?
- Miért nem működik a mailbox? Miért csinálnak levelezőszolgáltatást, ha nem tudják biztosítani?