Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogfehérítés tapasztalatok fórum

Fogfehérítés tapasztalatok (beszélgetés)

5. kisszundimégjólesne (válaszként erre: 1. - Bdóra93)
2014. ápr. 15. 08:33

Szia! Én néha éve voltam egy vidéki nagyvárosban fogfehérítésen. Több dolgot is érdemes szerintem átgondolnod.

- Vidéken ugyanolyan komoly színvonalú kezelést/fehérítést kapsz - olcsóbban.

- Érdemes éjszakára feltehető sínt készíttetni, amibe te nyomod otthon a fehérítőt. Ez így lehet, hogy hülyén hangzik, de abszolút működik. És reggelre micsoda fogak :-) Ez szerintem azért is jobb, mert én pl. kb. 5 éve csináltattam, és mondjuk félévente újra felrakom, így sokkal tovább tart (mert azért egy idő után visszasárgul valamennyire). Én csak veszek bele "szert", és nagyon sokáig elég egy kis fecskendőnyi (fél éve volt nálunk 5.000.-).

Maga ez a módszer 25,000,- volt akkoriban. Budapesten a 3x-osát kérték el érte... De érdemes volt, imádom! Megszólítanak a buszmegállóban, hogy mitől ilyen szép fehérek a fogaim :-) Sok sikert Neked is!

2014. ápr. 14. 08:42
én nagyon rég fehérítettem ki. kb 6-7 éve és még mindig fehér. nekem akkor fogékszerrel együtt 35 volt asszem. ebből 10 volt az ékszer. talán egy kicsit romlottak meg a fogaim egy időben télleg jártam fogorvoshoz mert volt egy kis luk rajta egy kettőn. de szerintem megéri amúgy.
3. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 2. - D7ba7bf7ff)
2014. ápr. 13. 22:43
Nem mindennap, mert az sem jó. Ezért írtam 3-at.
2. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 1. - Bdóra93)
2014. ápr. 13. 22:43
Hát, a zománcot koptatják, gondold meg. Szépen, fokozatosan, hetente 3-szor szódabikarbóna. A lehető legolcsóbb...
2014. ápr. 13. 22:41

Kérlek segítsetek!

Szeretnék elmenni fogfehérítésre,de nem tudom,hogy hova.Van rá pénzem,de ha tudom minél olcsóbban szeretném megúszni a dolgot, nem szeretnék kifizetni 100.000ft-ot.Persze azt is tudom,hogy a minőséget meg kell fizetni..Ezért kérlek titeket,hogyha ti voltatok már valahol,és megvagytok vele elégedve,segítsetek,és osszátok meg velem is! (Budapesten lakom)

Köszönöm :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook