Fogamzásgátlótól csökkenhet a libidóm? (beszélgetés)
Nálam is ez volt a bibi :) aztán tartottam 1 hosszú szünetet,hagytam kiürülni a hormonbonbont..
Most, hogy Nuvaringet használok, semmi ilyet nem tapasztaltam eddig, ismét régi önmagam vagyok :D
Ha van más lehetőség, inkább hanyagold... lehetőleg bármilyen hormontartalmú dolgot....
A libidócsökkenés jóformán alap... mikor említettem a nőgyógyászomnak azt mondta: "mégis mit gondolt? Minél kevesebbszer vannak együtt, annál kisebb a hibaszázalék.... " Puff neki..... :D
Most mindkét válaszodra válaszolok :)
Nekünk így vált be, szerintem a teherbeesés is pszichés alapon dől el. Ha úgy állsz hozzá, hogy az óvszer nem véd meg akkor nem fog, ha úgy gondolod, hogy a tabletta megvéd akkor megfog :)
Nagyon is!
Én az első gyógyszerem a Dienillét fél évig bírtam szedni. Minden napos fejfájás, hangulatingadozás, hüvelyszárazság, libidó teljes lecsökkenése .... amikor elkezdtem szedni a Symiciát minden elmúlt.
Az óvszer kiszakadhat, nem bízunk benne.
:)
Miért nem húz a párod gumit??
Te pedig abba hagyhatod a szedését.
Nekem 0%-re csökkentette,abba is hagytam a szedését.
Jasmynnellét szedtem.
Igaza van:) csak én már akkor sem szerettem inni..
De megoldódott a dolog,egy stresszmentesebb életben:) ezért tudom mondani,hogy nem a gyógyszer hibája lehet,mert azt most is szedem.
Erre anyósomnak azt mondta a nőgyógyász:
- milyen alkoholt szeret?
- xyz
- na akkor abból igyon meg egy felet, és meglátja, máris el tudja magát engedni, és élvezni fogja
:-)))))))))))
szülésre még van pár évem felkészülni :)
hiszek benne, így vettek fel anno egyetemre :)
ezt a szüléstől való félelmet próbáld legyőzni magadban, kiiktatni....mert nehezítheti a teherbeesést is! A szülésről nem is beszélve.
(nem tudom mennyire hiszel a vonzásban....de ha félsz tőle, akkor nem lesz szép szülés)
:D
Majd továbbítom az üzenetet!
28 éves korom előtt csak az első szülésen kell túllendülnöm szerintem :) De ez is érdekes, a terhességet nagyon várom, és azt is, hogy a kezemben tartsam a picit, de a szüléstől a hideg ráz :O
Köszi, az az első (pici-m), már 12éves :-)
Ha 28 éves korod előtt "kell" szülnöd, akkor azt is gondoljátok végig, hány gyerkőcöt szeretnétek...mert ha 3-4, akkor időben kell kezdeni, hogy 28-ra befejezd :-)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló?
- Jangee fogamzásgátló tabletta