Fitymaszűkület és a nők (beszélgetés)
A körülmetélést? Szerintem igen.
Ha valakinek erre van igénye, és szeretne körülmetélt lenni...
Tényleg igény szerint is csinálják?
Nem csak szükség miatt? 😶
Nem hormonos, hanem steroidos kenőcs (elocom).
Gyerekeknél működik.
Erről az amputációról ez jut eszembe:
A királyfi elmegy a háborúba. Hazajön, a királylány megy a szobájához:
- Lépésem nesztelen, itt állok meztelen.
De a királyfi kiszól:
- Kérésed hasztalan, itt állok fa..talan
Én nem tudom, hogy miről beszélek:DDD
Ő csak ismerős beteg szobatársa volt...
Nalátod.
Ki fogod te is bírni.
Ha tehetek egy javaslatot: ne menj abba bele, hogy hagyja a kantárt, mert az hegesedhet, és akkor ott vagy majdnem, ahol voltál, mehetsz újra a műtőbe.
Ebben az esetben két dolgot tehetsz. Vársz, hátha a pöcsöd kiszabadul a börtönéből és utat tör magának, vagy megmutatod egy orvosnak ismét. Biztos nem lesz jó móka, de a szépségért és az egészségért áldozni kell.
Az én mosolyom sem lenne őszinte, ha ebben a cipőben járnék, mert azt szoktam mondani, hogy felül ( gondolok itt a szememre, számra, fülemre) és alul ( pöcsöm és a fenekem )ne matassanak illetéktelen kezek.
Egyébként 7 éves koromba elvittek egy híres neves orvoshoz, aki szuperul felrángatta. (pokoli fájdalom volt)
Utána működött teljesen jól, amikor elérkeztem a 17. életévembe és azt vettem észre hogy erektált állapotba nem megy fel a bőr. Nyilván anyukám nem fog erről tudni mert nem fogja az erektált péniszemen próbálgatni a bőr felhúzást, szóval őt, őket nem okolom.
Azért se mentem el még, mert nagyon sok rosszat hallottam a metélésről, utána száraz lesz hegesedik foltosodik még jobban csúnya lesz stb.
Én néztem :D
Hát igen.
A rosszfogú mosoly se élt meg nagy időt.
Nem néztem. Fogalmam sincs, hogy frissen regisztrált, vagy már hosszú ideje itt van a témát kiírt tag.
A szexis fórumban egy fórumtársnő nagyon jól felismerte, úgy lehet sok választ elérni, ha van a témának valami köze a szexhez. Amennyiben szegény fickónak szemfenék bizsergése lenne, lehet most kapná az ötödik választ.
Mint azt tapasztaltam, gyakorlott hoxások ilyenkor rögtön regisztrációs időt néznek (mintha az számítana :D), molyolnak előző kiírt témák között. És döntenek. Ez az ember kamuzik! :D Persze, nem zörög a haraszt, tudom én ... :)
És még az is lehet, hogy annyira be van rezelve a fütykös miatt, hogy további támogatást vár.
Kitudja? Én nem.