Fiatal, boldog feleségek fóruma (beszélgetés)
:)
Én fiatalnak érzem magam és boldog feleségnek:))
Itt vagyok!:)
Nahát,ide sem írt már 7éve senki...
Csupa, fiatal,boldog feleség:DD
Sziasztok !
Én is fiatal, 'többnyire boldog' feleség vagyok, így azt hiszem közétek tartozom. Bár nálunk a gyermekáldás már régen(4 éve) várat magára , a mai napig nem görcsöltünk rá a témára , mindent megteszünk , de majd úgyis jön idejében .
A férjemmel elég sokat veszekszünk , óriási a szerelem és a szenvedély még mindig, de a kéthetente 2 napig nem szólok hozzád típusú lelket tépő hajbakapás is változatlan. Szerintetek ez még belefér , vagy nagyon nem normélis , már kezdek kicsit belefáradni. Nálatok hogy van ez?
Akkor most egy igazi, boldog nagycsalád vagytok!! Ez nagyon irigylésre méltó! :-))))
Látod, szépen alakult a magánéleted, biztosan a barátok is rád találnak hamarosan!
Én is csak több mint két év után kezdtem ismeretségeket kötni itt, és bár még mindig inkább ismerős a többsége mint barát, de majd szép lassan alakul ez is.
Most optimista korszakomat élem :-)
Igaz,hogy en tul fiatal vagyok hozzad kepest.De azert szeretnem ha meghalgatnal.
Szerintem soha ne foglalkozz azzal,hogy masok mit mondanak!Olyan ugy se lesz ami mindenkinek tetszene!Ha te jol erzed magad vele,szereted...Miert ne lehetne a parod? :)
A sajat erzelmeid a fontosak nem masok gondolata!
Biztosan csak idő kérdése, és nagyon jól fogod magad érezni itt is! Az mindennél fontosabb, h a pároddal jól megértsétek egymást és ahogy írtad, így is van, és gondolom akkor a gyerekeid is jobban érzik magukat így. Minden elismerésem, h ezt megtetted, de akkor az előző házasságod miatt szükséged is volt erre a változtatásra! És a gyerekeitek jóban vannak egymással?
A pici baba mindenkit megfiatalít és messze vagy te még az öregségtől! :-))))
Van egy barátnőm, őt is 17 évesen szülte anyukája, van egy 6 évvel fiatalabb öccse, és anyukája 36 évesen szült még egy babát. Mindenki imádja a kistesót és nem hiszi el senki, h mekkorák a nagy gyerekei!
Ez egy régi beidegződés, hogy a férfi legyen az idősebb és akár sokkal idősebb is lehet, bezzeg fordítva megszólják. Lassan ez is változik. Hosszú távon inkább azzal lehet gond, hogy mire te eléred azt a kort, hogy majd saját gyermekeket szeretnél, addigra a párod ezt már nem tudja vállalni.
Viszont arra sincs garancia, hogy ha egy 22 éves lányt választanál, akkor biztosan ott lenne mellett 5 év múlva, amikor gyerekeket szeretnél. Meg egyébként is, nagyon sok kisgyermek keres családot, megértő szülőket...
Ha jól érzitek magatokat és a kapcsolatotokban nincsenek problémák akkor maradjatok együtt, majd ráérsz akkor változtatáson gondolkodni, ha már nem működik a kapcsolat. Ha meg végig működni fog, akkor neked lett igazad, minden vészjóssal szemben. Mások miatt ne áldozd fel magad, magatokat!
Kedves Melinda!
Most keveredtem ide, ezért csak most olvastam a fórumodat, nagyon érdekesnek találom, mert nálunk is hasonló a helyzet.
Én 24 éves vagyok, a férjem 30. Tavaly júliusban volt az esküvőnk. És februárban lesz 4 éve, hogy ismerjük és szeretjük egymást. Az első pillanattól kezdve nagyon bíztunk egymásban, bár már mindketten csalódtunk.
Sajnos nekünk sincs még babánk.
És - szintén sajnos - nem nagyon vannak barátaink.
Szerintem nálunk megvan a boldog családi élet, (bár apróbb viták vannak, de ezek soha nem komolyak) én imádok sütni, mindenben a férjecském kedvében járni. És ő is szeret, ez tuti.
Remélem, majd még tudunk beszélni.
Ja, még egy kérdésem van: Merre laktok?
Adri
Szia Zsuzska!
Én is hasonlóan vélekedek mint te. Nálunk is elmaradtak vmilyen szinten a barátok, részben ahogy te is mondod, nekünk az együttéléssel más dolgok lettek fontosabbak, részben a távolság miatt. Már mi is elkényelmesedtünk kicsit, ha van mondjuk egy szabad délután, százszor is meggondolom, hogy a távolságot legyőzve baráti programon vegyek részt, vagy itthon legyek a párommal. :-)
a bográcsozós partikat mi is szeretjük, jobb mint egy füstös kocsmában/discoban túlkiabálva kommunikálni
Kedves Inka!
véletlenűl akadtam rá a cikkedre,és gondoltam irok neked.
tanácsot könnyü adni,de ebben az ügyben csak ti dönthettek,a szivetekre halgasatok,nem a más véleményére.és szerintem,mi akadálya van annak,ha egy párkapcsolatban a nő az idősebb?
Csak a férfiak lehetnek? Nem! ha te ugy gondolod boldog vagy ,vagyis vagytok,harcoljatok a szerelmetekért.
Én sok Boldogságot kivánok nektek !
A ti életetek,senki nem dönthet helyetettek.
Mind ketten felnöttek vagytok már.
Az én párom is fiatalabb,és nagyon boldogok vagyunk:)Sok sikert nektek.
Sziasztok !
Egy tanácsra volna szükségem,igaz ebben az ügyben mi kellene döntsűnk,de leirom nektek.25 évet tőltőttem,a barátnőm ,akibe halálosan szerelmes vagyok és jobban szeretem az életemnél,22 évvel idösebb mint én.nagyon szeressük egymást,de sajnos mindenkinek bolondnak néz engem ezért.
ha egy nőnek lehet 20-30évvel idösebb párja,egy férfinak miért nem lehet?
Minket nem érdekel a más véleménye,a férjével nem boldog és és miota egyűtt vagyunk 2 éve,ugy érezzűk,megtaláltuk az igazi boldogságot.
Mért nézi le mindenki ezt a kapcsolatot?
Miért mondják hogy anyám lehetne? Mikor épp ugy mondhatnák sokra,hogy apja lehetne.Pl az én apum is 26 évvel nagyobb anyumnál.Ö is a lánya lehetne apumnak,és együtt vannak.akkor miért ellenzik nekem ezt a kapcsolatomat? Mindenben egyezzünk,ugy érzem Ö a választott párom,
szeretem a nőt,és anyira fiatalos,senki se mondja meg hogy 47 éves.Mit tegyek szerintetek?
Válaljam nyiltan ezt a kapcsolatot vagy tartsam továbbra is titokba?
Siasztok!
25 éves vagyok és 1 éve 1 hónapja és 19 napja élek boldog házasságban. Gyerekünk még nincs de már nagyon szeretnénk, úgyhogy dolgozunk az ügyön..-))
Barátok? Hát néhány a párom barátai közül. kedvesek aranyosak de nem az igazi. Nálunk akkor szakadtak el a régi barátok amikor 2 évvel ezelőtt megvásároltuk a lakásunkat és már más dolgok lettek fontosak az életünkben. ők még a szüleikkel laktak mind és míg nekik a szombat esti buli számított nekünk az hogy ki kellene festeni a szobát vagy kellene egy új gáz, stb.
De most talán megcsillant a remény, hogy igazi barátokra tegyünk szert feltünt az életünkben egy fiatal pár illetve az az igazság hogy a lány nekem régen barátnőm volt de aztán elszakadtunk egymástól. Most volt az esküvőjük 2 hónapja amire meghívtak minket.Azóta már többször szerveztünk közös programot: bográcsozás ilyesmi.
Nekünk ez pont jó én nem azt mondom, hogy remete szeretnék lenni, de mi imádunk otthon lenni. annyira nem is hiányzik hogy elmászkáljunk ide-oda. Olyan jó amikor este összebújva nézzünk meg egy filmet vagy együtt főzőcskézünk. Megbeszélgettünk mindent egymással, nincsenek titkok maximum a szülinapok előtt.:-))
Csatlakozok én is Hozzátok!
Én most 25 éves vagyok.20 évesen házasodtunk össze.5 éve élünk nagyon boldog házasságban,2 gyerkőccel.
Mi is küszködünk, hogy igaz barátokat találjunk.
A gyerekek segítettel valamelyest ezen a helyzeten.De az igazság az, hogy ilyen fiatalon kevés családban van kisgyerek.
Akik voltak barátaink-és nem volt gyerekük-mind eltüntek.Nem igazán van közös nevezője egy magányosnak és egy gyerekes családnak.Vagy csak mi jártunk igy?
Aki nem is tervezi a gyereket,sose fogja megérteni azt akinek van.Szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Fiatal duci lányok kötetlen fóruma
- Nem vagy egyedül! Kétségbeesett anyák, feleségek fóruma
- Szegedi fiatal anyukák fóruma
- Maglódi fiatal anyukák fóruma