Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ilyenkor felpörgök már. Nem tudok aludni. Az a baj tegnap kb. 2,5 órát aludtam. ma is hajnal 3-kor már felébredtem és nem tudtam visszaaludni. :/
Nem baj, majd talán éjszaka kialszom magam.
Gratulálok a fiadhoz, a nevelésedhez!
Ó te szegény pihenjél most már! Ennyi munka után igazán kijár neked!
Egyébként eddig én is csak orvosi rezidensről tudtam. Változik a világ. :)
Hát még szép!
Neked is ott a helyed a szigeten. 😊
Szerintem csak akkor kéne regisztráció ha írni akarnál. megnézheted anélkül is.
Egyébként én is ott vagyok a sárkányok között seprűnyélbe kapaszkodva.
Nincs facebookom.
Szívesen megnéztem volna. Egyébként is ott lenne a helyem a sárkányfesztiválon. 🐉 😊
Sárkányfesztivál van a szigeten. Ha érdekel valakit milyen ez, nézzen a fotókra: [link]
Nekem tetszik. 😀
Nagy öröm, ha a gyermekünk megvalósítja az álmait ! A legfontosabb, hogy egészséges, világot lát, és dolgozik is.
Jó, hogy a mai modern világban , amikor van internet, mobiltelefon, nem kell 1-2 hetet várni egy levélre, mint régen. És néha haza is utazik a fiad.
Te is vigyázz magadra, legyél minél egészségesebb még sok évig ! Bár ezt nem is kell mondanom Neked ! 😊💝
Mai napon bezárt a mamahotel. Kisfiam útrakelt, nekem meg ismét fáj a szívem utána kicsit. Majd elmúlik.🙂
Nem tervezek a témába írni többet, alapból is csak egy szomorú vallomás volt. A szomorúság elmúlt (vagy megszoktam), vígasztal hogy elérte amire évtizedek óta vágyott. Végre utazhat, világot láthat. Időnként látni is fogom.
Akik támogattak amikor megzuhantam, azoknak köszönöm hogy mellettem álltak! Már minden oké.🙏💖🙂
Hazaért kisfiam. Kaptam egy üveg mézes kanári rumot. Finom!😀
Jó ideig nem lesz mit írjak, itthon lesz előreláthatólag szeptember elejéig.😀
Isten éltesse sokáig a fiadat!🎂
Az anyai szív már csak ilyen🥰
Én is pontosan így éreznék a helyedben, ez a normális!!!!
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Én mondom az országot, te mondd a fővárosát!
- Terhesen - elhagyjam a párom?
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Sok nő elhagyja magát szülés után..