Fesd magad, ahogy a férfiak szeretik (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
A férfiak a látványba szeretnek bele, ezért festik a nők magukat, ezért öltöznek úgy, járnak fodrászhoz...
A nők abba szeretnek bele amit a férfiak mondanak, a férfiak ezert hazudoznak..
"hiába fürdik a csóka,
nem lesz fehér galambocska"
Volt egy kolléganőm, aki bár látszott, hogy intenzíven sminkeli magát, nagyon szépen bánt a festékekkel. Szinte kifogástalan volt a sminkje reggel 4-kor és délután 6-kor is. Használt színeket, variációkat és mégsem ütött el az arcától, mert az egy JÓ smink volt és gondolom, gyakorlata is volt benne épp elég.
Aztán egy hajnali ébredés után találkoztam vele a szomszédos közértben. Azaz én meg sem ismertem, de miután rámköszönt még meg is ijdetem. Nem azért mert csúnya volt, hanem mert annyira más volt az arca.
Persze ugyanaz a nő volt akkor is. Mint ahogy mindannyian azok maradunk.
szemhéj*
által*
:DDDDDD
Na megyek főzni,mert engem ezért szeretnek!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Van jó smink és rossz smink.
Nincs olyan ,hogy agyon smink!:))
Ami széppé tesz ,azt bizony ki kell tapasztalni és ehhez gyakorlás szükséges.
Szerintem a smink hozzá tartozik egy nő életéhez ,már csak azért is ,mert olyan klassz venni egy -egy szép szemhélypúdert,vagy rúzst.
Igenis gyakorolni kell.
Mondom én ,aki abszolút a természetesség híve!:))
De a smink ,az álltal ,hogy takar ,csak még szebbé tesz és kiemeli a természetes szépséget.
Akkor elő a festékszórókkal! :DDDDDDDDDDDDD
;-)
Mindenképp...
Én magam tapasztalom néha, hogy pl. Nejem amúgy is botrányosan szép szemét milyen, már már természetfeletti mértékben fantasztikussá varázsolja egy szolid smink...:)))
S ilyenkor önkéntelenül is kicsúszik a számon az "Asssztaaakúú..a" :)))
Tudom:)))
De ha ki akarom sminkkelni magam és beleszólna ,nem állnék jót magamért!:)))
Pontosan:))))
De vannak olyan helyzetek amikor az erős smink is gyönyörű tud lenni!(Nem összetévesztendő az erős kékkel szemhély fölé húzott csíkkal és elmázolódott vörös rúzzsal!)
Miért gondoljátok azt hogy amit gondolok az már a tiétek??
Ti lehet hogy egy jó ruháról álmodoztok amikor elmentek egy kirakata elött. Mi meg erről. Ez mindig így volt és ígyis lesz. Sőt szerintem ez a természetes.
Jó lenne ha jónne még egy férfi, mert teljesen betámadva érzem magam. :D
Ne aggódj, nem ezekért szeret :)
Ezeket max. kedveli benned,s biza hozzásegítik a kívánáshoz is:)
Jobban értem ,mint gondolnád!!:))
A te feleséged legyen anti izgi,természetes,meg minden,nehogy már más pasi vele játsza le ,azt a 10 percet?!:))
Az ízléses szolíd smink rendkívül ki tudja emelni az arc szép vonásait, esetleg elfedni szolidan a hibákat...
Így a szép még szebb lehet :)
Bocs ,de számomra ez megalázó,amit írsz!
10 perc alatt lezajlik előtted hogyan fektetnéd le azt a nőt akit nem is ismersz,de dekoratív és szép ,meg minden,de a feleséged,vagy a párod ,az ne legyen ilyen nő,mert őt nem ezért szereted??:)))
Jó pofa vagy ,komolyan!!!:DDD
Hát enkem ne a kedvességemért ,meg a természetességemér,meg a barátságomért szeressen a férjem ,hanem igenis kívánjon meg,és azért szeressen!!!!
Akár 10 perc alatt!:D
ÁÁÁÁ!!! Mindegy sosem érti meg egy nő sem, már a feleségemnél is észrevettem hogy nem esik le. :D
Estig is elírogathatunk. :DDDDD
Ráadásúl én pont arra a 10 percre hajtok a férjemnél,Én akarok ott lenni abban a 10 percben !!!
A többi idejét felőlem töltheti más aranyos kedves ,édes nőkkel is akiket NEM akar lefektetni!!:DD
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Szeretik a férfiak, ha a nő kezdeményez?
- Milyen frappáns választ lehet adni erre a kijelentésre? Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal.
- "Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?"
- A férfiak miért nem szeretik a túl vastag szájú nőket? (nem szilikonos)