Fehérpecsenye recept

1 rövidkaraj,
só,
zsír,
1 fej hagyma,
5-6 gerezd fokhagyma,
köménymag.
A Fehérpecsenye elkészítési módja:
A karajt szépen leválasztom a csontjáról, körben megsózom és megszórom köménymaggal. Tepsibe teszem, két kanál zsírt és egy deci vizet teszek alá, beleteszek egy fej kettévágott hagymát és a tisztított fokhagymagerezdeket, majd alufóliával letakarva a forró sütőbe tolom. Fél óra múlva leveszem a fóliát és a pecsenyelével gyakran locsolva szép pirosra sütöm. A zsírból kivéve hideg helyre teszem, majd pár óra múlva vékonyan felszeletelem.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. dec. 27. 20:38
A fehérpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.