Fehér nadrághoz milyen felső csinos? (beszélgetés)
Egyiket sem, ugyanis az elegancia a ruházat lefelé sötétedését jelenti, ami egy ceremónián elengedhetetlen. Egy esküvő annak számít.
Arról nem is szólva, hogy nagyon nem illendő fehéret viselned az esküvőn, ha nem te vagy a menyasszony.
Milyen a nadrág fazon?
Szűk szárú, vagy bővebb? A felső fazonja ettől is függ.
Én egy halvány szürkére voksolnék. Az elegáns.
Fehér nadrághoz valóban bármi.
De a fehér nadrág és a vörös haj együtt már több odafigyelést kíván.
Esküvő miatt a piros, fekete kombináció nem ajánlott. A hajad miatt a narancssárga. Ha karcsúbbnak szeretnél tűnni, akkor sötét, nem feltűnő színekben gondolkoznék.
A fehérhez alapvetően minden megy. Sötétkék, sötét zöld, csokibarna, khaki, szürke…
Nekem is rögtön ez ugrott be: vörös haj = zöld blúz.
A blúz lehetne egy világos almazöld, és a felső egy sötétebb, olajzöld.
A felső lehet blézer, vagy akár egy kötött, horgolt vállkendő.
A zöld jól illik a vörös hajhoz, olyan lazább, háromnegyedes felső kellene, no meg egy blézer, ezt kiegészíted megfelelő cipővel, ékszerrel, akár kendővel, ha hűvösebb lesz.
Vagy olyan fagyi színek, mint halvány zöld, halvány kék, pisztácia.
Igazából bármit!
Inkább csak a kihasználhatóság miatt javasolnék egy hagyományosabb, nem feltűnő-rikító színű kosztümkabátot, blézert!
Ezt majd még simán fel lehet dobni egy színes blúzzal vagy felsővel és szíves sállal!
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek fel szóbelire, amiben csinos vagyok, elegáns, de mégsem a sablonos fekete-fehér kosztüm verzió?
- Fehér felsőn csokifagyi folt. Nem jön ki!!! Bármilyen tipp?
- Fekete nadrághoz illik a fehér sportcipő?
- Hogyan lehet kihozni a rozsdafoltot a fehér felsőmből?
- Citromsárga szatén felsőhöz milyen smink illik? Bálba megyek. Vörös hajam és fehér bőröm van.
- Halvány rózsaszín nadrághoz milyen színű felsőt lehet felvenni?