Falusi CSOK kérdések (beszélgetés)
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Mi 5 +5 milliós csokot vettük fel. Zala megyében hogyan találok olyan szak embereket (pl burkolt, gipszkartonost, központi fűtés szerelő stb.) akik csokos munkákat valalnak.
Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, ha màr felvettem a falusi csokot 2 gyermekre, de született 3. gyerkőc van rá lehetőség, hogy igénybe vegyem a különbözetet korszerűsítésre vagy bővítésre?
Természetes az igénylő eldöntheti, hogy mire szeretné használni a falusi csok-ot.
3 gyermek után 5M lakásvásárlásra is simán működik.
Célszerű a támogatást kihasználni teljes egészében, 5M vásárlás + 5M korszerűsítés + 27%-os áfa visszaigénylés.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni Falusi Csok ügyben!
Használt ingatlant vennénk, meglévő 3 gyermekünk van! Második ingatlanunk lenne (gondolva gyermekeink jövőjére is) ....ugyan azok a szabályok vonatkoznak igy is mint ha első ingatlanunk lenne! Kérdésem az lenne hogy: párommal nem vagyunk házasok, sem bejegyzett élettársak csak csupán 7éve egy a lakcímünk és a gyerekek közösek!Igy hogyan tudjuk igényelni CSAK VÁSÁRLÁSRA. Köszönöm segitségeteket
Sziasztok!
Most készülök ingatlant vásárolni falusi csok-kal (5+5).
A házban van ugyan konyha a szuterén szinten, de nincs belső lépcső.
Úgy tudom, hogy amennyiben a konyha nem közvetlenül a lakásból nyílik, akkor ez a falusi csok elutasításával jár. (épp egy belső lépcső kialakítására szeretném kihasználni a támogatást).
Erről van valakinek tapasztalata?
A lakószinten van egy 4,5 m2 helyiség egy pici ablakkal. Ha az egy főzőfülke, azt is elfogadják konyhának?
Válaszokat előre is megköszönöm. Janka
Az Otthon felújítási támogatásra gondoltál?
Facebookon van rengeteg csoport ahol tájékozódni tudsz ezzel kapcsolatban! :)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy igénybe vettük a falusi csokot, és már végeztünk a nyílászáró cserével, le is adtuk a számlákat, volt kint az értékbecslő, hány napja van ilyenkor a banknak az utalásra a jogszabály szerint? (nov 13 vittünk be
a számlákat nov 17 kint volt az értékbecslő nov. 20 vitte be a bankba az értékbecslő az eredményt)
Szia!
Be kell menni a bankfiókba, ahol elindítottátok a kérelmet és szólni, hogy nem szeretnétek igénybe venni.
Igen de én gyesen vagyok
Csak neki lenne tb igazolas
Sziasztom lenne még egy kérdésem
Férjemet leszámolták mert megszünik a gyár ahol dolgozott!
Viszont felmondási idő alatt áll
Kérdésem az lenne hogy ezt elfogadják a falusi csokhoz?