Falun lehetetlen szeretőt tartani? (beszélgetés)
🤣🤣
Egyetértek! Mindenki azzal fekszik le, akivel, akikkel akar! Senkinek semmi köze hozzá! Nyugodtan csámcsogjon a nép, legalább van min! Úgy is pletykálnak, akkor már legyen jó mindenkinek! 🤣🤣
Egyedülálló vagyok, nem is akarok párkapcsolatot, de azért vannak igények amiket egészséges dolog kielégíteni. Nyilván a szomszédok úgy vélnék, be kellene lépnem a legközelebbi apácarendbe, mert ha belép hozzam egy férfi, az már kizárólag "azért" jöhet.
Nem váltogatom gyakran a partnereimet. Talán ha 3 volt az elmúlt években. De volt akit kikezdtek rendesen.
Van. A régifajta kotyogógat még gyertyával is lehet használni. Mondjuk egy eldugott kóré fészerben.
Szóval dupla kávét, vagy dupla mit is?
Falun van kávézó?
Igen, jól megragadtam a lényeget😂😂😂😂
Tenyleg kerdes; hogy mire gondol itt a FI.
Hogy egyedulallo es csak gyakran valtogatna a partnereit es a szomszedok miatt aggodik ----> ebben az esetben total nem erdekelne a falu velemenye.
Ha klasszikus ertelemben vett szeretot tartana, ferj mellett, titokban azt meg városban sem egyszerubb. Mert tuti h azt egy panalban is tudnák a szomszedok.
Mondjuk az ilyen szeretot nem is viszi haza az ember a hitvesi ágyba.
Hatso ajton engeded be meg ki... es a kertek alatt hazafut
Az angoloknak is van egy mondasa erre : backdoor man
Sokan az analis szexre gondolnak itt de amugy a hatso ajton kiszoko/beszoko szeretot is jeloli
Ne feledd, kevesen élnek már abból a korosztályból, akik még abban a régi neveltetésű világban nőttek fel.
A mai 50-60 évesek között is sokan vannak, akik élnek, vagy éltek ilyen párkapcsolatban. Nincs már ennek jelentősége. És minden csoda 3 napig tart.
Ha nem élsz házasságban és úgy tartasz kapcsolatot olyannal, aki szintén egyedül él, ma már a kutyát sem érdekli, még falun sem.
Csak a házastársad meg ne tudja! Az jó kis szaftos beszédtéma lenne egy ideig a falubélieknek. :))
Szeretőt többnyire titokban tart az ember/lánya.
A környező települeseken is ismernek, vagy engem, vagy az illetőt. Rizikós.
az ember gyereke olyan találékony ha bugyiról van szó...-))
hol lehet pásztorórát tartani?...hát bárhol...-))
Ifjú koromban a Rózsadombon laktam, a Szemlőhegy utcában, disznót nem lehetett tartani, de szeretőt muszáj volt.
Áááááá, disznó nélkül disznólkodni......