Ez mit jelent, most akkor kinek is kéne keresnie a másikat? (beszélgetés)
Az a kérdés, hogy az x helyen akartak találkozni, vagy az után, hogy a barátnőd ott volt.
Mert ha az x helyen, akkor én a csaj helyében megírnám, hogy kb. hány órakor érek oda. Ha meg utána, akkor azt, hogy mikor végzek.
Ha ezekre nem reagál, akkor kb. fájó búcsú.
Ha a barátnőd odaért, ahova menni akart, mielőtt bármit is tenne, mérje fel a terepet: meglehet, hogy több, sokkal jobb alak szaladgál már ott, vadásszon magának azok között, emez pedig majd csinál amit akar, ha megjött.
Ha akar, majd teper a barátnőd után, ha akar, ő is keres magának valaki mást...
Nem tudtam elolvasni.
Fix, hogy nem avatkoznék a barátnőm szerelmi életébe.
A "barátnőd" üljön nyugodtan a fenekén.
Ne fusson utána.
Jaaaj:)
Szerintem senki ne keressen senkit:)
Ha kB ez a párbeszéd zajlik le egy srác és egy csaj közt akkor kinek kell vagy kéne ilyen esetben hivni/keresni a másikat?
Ha a csaj azt mondja hogy másnap megy x helyre, de még nem tudja pontosan mikor. A srác meg azonnal rá vágja hogy talizhatnának és számot is Cserélnek, majd a srác azzal zárja a beszélgetést hogy "majd értekezünk".?
Jól selytem hogy ebben az esetben a srác az akinek keresnie kell majd a csajt?
Ui:Barátnőmnek próbálnék segíteni, mert ő teljesen tűkön ül hogy most mi is van mert neki teljesen új egy ilyen helyzet, nekem meg még csak hasonló helyzetem se volt még soha.
Annyi sejthető a srác viselkedéséből hogy nem csak barátkozni akar a barátnőmmel
Kérek mindenkit a "hány évesek vagytok, ilyen kérdést félteni stb..." kommentárokat mellőzzétek. Ennyire idegen (az az többször össze futottunk ugyan ott és beszélgettünk helyzet) sráccal még sose volt dolga egyikőnknek sem
További ajánlott fórumok:
- Ha az ikerfiaim közül az egyikük péntek óta bárányhimlős, akkor a másikat vihetem oviba holnaptól? Mostanáig tünetmentes.
- Ha egy pasi megkér egy másikat, hogy nem tudja-e valakivel összehozni, akkor bepróbálkozhatok nála?
- Origó komplex nyelvvizsgának ha csak az egyik fele sikerül, akkor megkapom az írásbeli/szóbeli nyelvvizsgát, és csak a másikat kell pótolni?
- Mi van akkor, ha a gyerek jobban pártolja az egyik cicit, mint a másikat, hogyan szoktassam hozzá a másikhoz is? Eddig nem volt ilyen gond!
- Miért lehet az hogyha kitörlök egy képet és felrakok egy másikat akkor miért az előző, már kitörölt képet mutatja?
- Törölték a szavazásra kiírt kérdésem, mert már van hasonló. Miért nem írhatok akkor ma egy másikat?