Észrevettétek már, hogy nálunk minden vitamin legalább 2-3x annyiba kerül mintha külföldről rendelnéd? (beszélgetés)
Sőt! A megélhetés is, a lakásfenntartás és minden egyéb is többszöröse itthon!
De azért van ami nálunk sokkal olcsóbb, mint külföldön! Biztos rájönnétek, de azért leírom: a munkaerő!
A halolaj kenyes tema, azzal vigyazni kell, abban olcso husnak hig a leve es a draga se feltetlenul jelent jo minoseget.
Vitaminokban pedig ami tenyleg karos kiseroanyagoktol mentes es a legmegfelelobb, a szervezet altal legfelhasznalhatobb es nem az artalmas vagy toxikus formaju hatoanyagot tartalmazza, az se feltetlenul olcso. Ugyanakkor a legtobb ember nem veszi a faradsagot, hogy ezeknek alaposan utananezzen.
En meg olyan komplex multival nem talalkoztam, aminek kifogastalan volt az osszetetele, amire szuksegunk van, egyenkent szerzem be. Az a biztos.
Ha a vitaminoknal tartunk, a Magyar termeloktol a jobb piacokon vett termekek hatalmas %-a nem genvaltoztatott! Tehat a vitaminok meg benne vannak a termekekben!
Ergo= nem kell hozzajuk adalek vitamin.
Ne a kitudja honnanjott nagyker.-nel beszerzett kofak (tiszta, puhaboru kezuek)alltal arult termekeket vasaroljuk, hanem azoktol, akiknek "piszkosan" repedezett kezeik vannak, a termeloktol! Azok az igazi termekek. Tap dusak!
azokhoz nem kell adalek vitamin.
Ne magtalan "micsurin" dinnyet, izetlen almat, paradicsomot, paprikat vegyuk meg a boltokban, azok mind gen valtoztatottak, ahol a polcon valo elete a fontos, meg a szine, nem az izuk es a tartalmuk. Magad valasztod mit eszel, termeszetes vitaminnal, vagy anelkulit.
Tartsuk az ararazi politikat is a szem elott.
Az arak meghatarozasanak a regi magyar iranyitasi elve az volt, a megtermelesi ar + 10% profit.
A nyugati ar politikanak nincs koze a megtermelesi koltsegnek, hanem az arak tukrozik: amit a piac es a konkurencia elvisel!
Itt Angliaban legalabb a duplaja, vagy haromszorosa az ara ugyanazoknak a taplalekkiegeszitoknek, mint az USA-ban.
Es ott tobb tisztabb osszetetelu keszitmeny van, mert eleve nagyobb a valasztek.
én is észrevettem :P.
és nem is mind olyan jó.
További ajánlott fórumok:
- Fogadjam haza külföldről fiamat?
- Érdemes Magyarországra visszaköltöznöm külföldről?
- Van köztetek olyan aki külföldről kapja a gyerektartást miközben ő és a gyermek Magyarországon él?
- Örökbefogadás külföldről - tud valaki segíteni?
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Mostanában észrevettem, hogy tetszem a férfiaknak. Volt,...