Észrevettétek, hogy már a Koronás cukor sem a régi? (beszélgetés)
Azt én is észrevettem, hogy minden csoki -a Milka is- sokkal édesebb mint régen. Én szeretem az édes ízt, de ez már nekem is sok. Lassan már nem is találok olyan csokit, ami igazán finom. Próbáltam a nosztalgia csokikat (Korfu, mogyorós, stb) de meg sem közelíti a régiek ízét.
Vagy bennem van a hiba?
Igen, észrevettem. A minőség romlik, az ár meg emelkedik. :-(
De most őszintén: Mi olyan, mint régen??
A mézet hamisítják.
A valamikor itthon készített termékeket kiviszik külföldre (Szlovákia, Románia stb) majd visszahozzák, és így kerül a boltok polcaira .
A sütőporból legalább másfél csomag kell, hogy feljöjjön a tészta.
Az öblítőnek csak az első néhány mosásig tart az illata.
A sort sokáig lehetne folytatni.
Szomorú, de így van. Már csak el kellene fogadni, de az valahogy nem megy.
Igaz a pöttyös túró rudi is jó példa erre.
Alapból nem vettem volna észre de vettem egy cserpes sajtműhelyes rudit és ahogy belekóstoltam belém villant a felismerés, hogy ez olyan mint gyerekkoromban a pöttyös. Gondolom túróból volt....
Érdemes nézelődni az interneten, mert bizonyos termékek el szoktak bukni az ellenőrzéseken.
Nyáron az egyik cukorgyártót fülelték le, hogy mindenféle porokat édesítővel betonkeverőben (!) összekevert, majd porcukorként árulta.
Régebben X mennyiséget tettem a teába és úgy jó volt, de mostanában más lényegesen többet kell tennem, hogy elérjem azt az ízt. Ráadásul ilyen lisztszerű porral van tele, régebben ezt csak más "márkáknál" tapasztaltam :-(
Van még olyan márka ami nincs agyondúsítva? Milyen cukrot vegyek?
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Mostanában észrevettem, hogy tetszem a férfiaknak. Volt,...
- Frontin 0. 25-ös gyógyszert vettem be, aztán észrevettem, hogy lejárt. Lehet tőle bajom?
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- Más is észrevette hogy ez az éve sokkal rosszabb bármelyiknél?(minden tekintetben, munka, párkapcsolat, egészség stb)
- Koronás cukor kódok