Ésszel átgondolva elég hibbant dolognak tartom a parázást,... (beszélgetés)
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Timycat)
febr. 25. 17:18
Mondta, csak nagyon beparáztam, mert jó volt az a gyógyszer.
Igazából most már attól fosok jobban, hogy találjanak olyant, ami ugyancsak jó és nem bánt, nincs csúnya mellékhatása.
8. K-né Zsóka (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 17:10
Minden rendben lesz, majd meglátod!
7. timycat (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 17:04
Ugye kaptál kezelést, ha jól sejtem ki vagy akkor ezek a kezelések hosszútávúak, azaz idő kell míg a cucc eléri a kívánt szintet a véredben és idő kell a csökkenéshez is. Tehát a doki simán lehet, hogy úgy számol hogy még bőven védve vagy. Mondjuk ezt mondhatná is...
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - K-né Zsóka)
febr. 25. 17:00
Adok a szavára, és az eszem tudja is.
Köszönöm, hogy megerősítesz.🥰
5. K-né Zsóka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 16:37
Vagy megbízol a dokiban, vagy idegbajos leszel. Nem hiányzik még az is neked! Hidd el, hogy a dokid tudja mit beszél, ő a szakember. Ha ennyire nem adsz a szavára, akkor lehet nem ő a megfelelő kezelőorvos.
febr. 25. 16:29
Kaphatnék logikus megerősítést, hogy miért ne parázzak?
Tudom, a doki jobban tudja,de mégis úgy tűnik, nem volt elég, hogy mondta.
febr. 25. 15:35
Igen, és hiába mondta a doki, hogy nem kell félni, mert nem lesz baj, vagy ha esetleg lesz, megoldja.
Ésszel fel lehet fogni, elhinni nehezebb.
2. K-né Zsóka
febr. 25. 15:30
Érintett vagy?
febr. 25. 15:30
"Ésszel átgondolva elég hibbant dolognak tartom a parázást, pánikolást, hogy átmenetileg nem adnak SM betegnek gyógyszert SM ellen."
További ajánlott fórumok:
- Kifejezetten aljas dolognak tartom, hogy az embereket az...
- A barátnőm lefeküdt a nagybátyjával, undorító dolognak...
- Nekem nagyon fájt amikor a nőgyógyászom feltette a hurkot, ez velejárója a dolognak vagy csak én jártam így?
- Volt már valakinek külföldi állampolgár az esküvői tanúja? Mi a menete a dolognak? A tanú papírjait is le kell fordíttatni?
- Ketté szeretnénk választani egy középen ablakos, és középen parapetes konvektoros szobát. Mi a menete a dolognak? Egyáltalán lehetséges?
- Híres (nem politikai vagy etnikai tartalmú) idézetre egy-két szó asszociáció (nem vélemény, átgondolva)! + új idézet