Lehet abból probléma, ha az esküvői vacsora után, az asztalok felét elvesszük, hogy megnyíljon a tánctér? (beszélgetés)
Tegnap le is mondtuk a helyszínt :D
Úgyhogy nem lesz székfoglalós játék :D
Köszi Mindenkinek :) Kíváncsi voltam, hogy volt-e már ilyen. De lehet mi "nyitottuk volna a sort" ezzel, azt meg köszönjük, nem :)
Akkor olyat kell tartani és a problémásakat kihagyni. Nekik megmondani, hogy ők ne jöjjenek vagy meg sem hivni.
"Kötelező" igen szerintem vannak olyan elemek mint mindenben. Persze ki lehet hagyni és felül lehet irni.
Semmi ellenérzésem nincs, mindig szivesen megyek esküvőkre is. Persze az ifjúpár napja úgy legyen, ahogy akarják. Viszont ha valami balul üt ki, vegyék tudomásul, hogy lesznek szomorú következményei. Kb. ennyit akartam. Mindenki úgy szervezi, ahogy jónak látja. Kérdezte, válaszoltunk ki, ki véleménye, tapasztalata, jó érzése alapján.
Két ember boldogságát bizony szép együtt ünnepelni,mégis számtalan malőr befigyelhet. Legalább azt kerüljék ki ami előre boritékolható. Szerintem.
Köszi mindenkinek!
Én is meglepődtem ezen a megoldáson, nem hallottam még én sem ilyenről. Nem akarom hogy bárki feszült legyen emiatt, de főleg azt nem, hogy mi :)
Úgyhogy fájó szívvel, de elengedjük ezt a helyet...
(Bár amilyen árak vannak, teljesen elveszi a kedvem az egésztől, sajnos... )
Voltam pár rosszul sikerült esküvőn, de ilyet még nem láttam, nem hallottam. Szerintem ciki. Hallottam olyat, hogy állófogadás, a nagyszülők és az idősebbek keresték a székeket, hogy hová lehet leülni, 2-3 széket hoztak a nagyon időseknek, a násznép állt úgy ettek. De az örömanya és örömapa is. 40-50 évesek, nemhogy a 70-80 éves korosztály.
Voltam olyanon ahol csak birkapörkölt volt, ahol a gyerekek nem mehettek vagy haza kellett őket vinni az egyik szülőnek és csak a másik maradhatott ott, voltam olyanon ahol a násznép éhesen ment haza.
Ja és az első kivételével gazdag sarjak esküvője volt, tehát a pénz nem volt akadály. Volt is sértődés rendesen.
Szóval nagyobb terem ha jót akarsz és nem akarod a házasságod első napját haraggal, megjegyzésekkel inditani.
Hát az ivás szerintem nem gond, mivel a fele brigád vagy kint cigizik és iszik vagy a pultot támasztva iszik és beszélget, a másik fele meg táncol bent. A buli részen már elenyésző (nálunk legalábbis) aki ül az asztalánál és ott iszogat. Esetleg lehetnének könyöklők még.
És igen, kellemetlenséget természetesen nem szeretnék...Sem ezen idegeskedni aznap. A létszámot csökkenteni nem tudjuk, így ha nincs megoldás más helyszín után kell néznünk... :(
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)