Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Az Erigon köptető vagy száraz köhögésre van? fórum

Az Erigon köptető vagy száraz köhögésre van? (tudásbázis)

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Ágica...)
2023. máj. 25. 14:00

Sztem nincs azzal gond ha te igy gondolod!

Mint alul olvashattad ,mas volt ironikus veled.

17. ágica... (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 25. 13:57

Nyugodtan dönthet mindenki a saját belátása szerint!

13 éve egy durva félre kezelés óta én nem szedek gyógyszert! Általános vizsgálatokon részt veszek, de ha beteg vagyok, akkor magam igyekszem kikúrálni. Eddig sikeresen, bár nem jellemző, hogy beteg vagyok. Remélem sokáig így is marad!

16. Alessandro (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 25. 13:20

Passz. Én épp a héten szedtem a saját fenyőimről rügyeket és tegnap főztem 5 üveg szörpöt is belőle. Amúgy nagyon finom is amellett, hogy gyógyító ereje is van. Talán gyógynövényboltokban vagy a Herbáriában érdeklődjél.

Persze legjobb, ha leugrasz vidékre valahová ahol vannak lucfenyők és az úttól távolabb szedsz magadnak egy zacskónyi fenyőrügyet. Abból sok szörpöt, szirupot tudsz saját magad is könnyen készíteni. (Csak igyekezz, mert április-májusban a legjobb szedni a friss fenyőrügyeket.)

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Alessandro)
2023. máj. 25. 11:46

Fenyőrügy lekvár?

Hol tudnek venni?

14. Alessandro (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 25. 11:34

Felejtsd el a gyógyszereket!

Fenyőrügyből készült lekvárt, szirupot, mézet vagy szörpöt fogyassz helyettük! Gyógyítja a megfázást, köhögést, torokfájást, más légúti problémákat és a hörghurutot. Oldata enyhíti a reumás betegek panaszait. Illóolaja fertőtlenítő, nyákoldó, köptető, erősítő, élénkítő és gyulladáscsökkentő. Fogyasztása általános erősítőszerként is hatásos. 😀

2023. máj. 25. 11:32

En ertem

Az utolsó mondatodban irtad "ha teheted váltsd le a dokidat"

Erre írta a kerdest Andi h "Rád mondjuk?"

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Libikóka)
2023. máj. 25. 11:30
A kínző"köpetet nem ürítő "száraz köhögesre
2023. máj. 25. 09:21
A gyógyszer tájékoztatóban az van hogy köptető ,köhögés csillapító.
10. Léna123 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 25. 09:17
Én télen hurutos köhögésre kaptam az Erigont. Mondjuk sokat nem használt, így miután elfogyott, utána még írt fel valami mást.
9. andi6020 (válaszként erre: 6. - Ágica...)
2023. máj. 25. 08:08
Rád mondjuk?
8. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 25. 08:00
Ez úgy működik, hogy ha hurutosan köhögsz, akkor napközben köptetőt érdemes szedni, hogy feljöjjön a lerakódás. ACC vagy fluimucil. De max 17 óráig bevenni. Estére meg izlandi zuzmó szirup, nagyon jól csillapítja a köhögést.
7. 94a06e9696 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 25. 07:58
Azért nem kell mindenkinek és mindent elhinni. Inkább hinnék egy orvosnak, mint egy nick névnek. Ez azért egy elég szélsőséges írás volt, kb. mint hogy ne festesd a hajad ha terhes vagy, mert megmérgezed a gyerekedet...
6. ágica... (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 25. 07:34

Bocsánat! Gyógyszer és orvos ellenes vagyok! Addig, amíg nem muszáj nem megyek orvoshoz! Nagyon nehéz olyan orvost találni, akinek az a fontos, hogy a betegei meggyógyuljanak! Sokszor olvasni , hogy véletlen nem megfelelő a gyógyszer, az adagolás, és már kész is a további kezelés! Még több gyógyszer! Még több pénz! Az egészséges páciens nem hoz a konyhára!

Így történhetett az is, hogy az orvos tévedett!

Ha teheted, válts le a dokidat!

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Bnedora)
2023. máj. 25. 07:29
Köszi ,igy nem szedem.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Ágica...)
2023. máj. 25. 07:28
Hogy mi?
2023. máj. 25. 07:26

Hurutos köhögésfe csillapító az egyik legjobb gyógyszer, hogy tüdőgyulladást kapjon a beteg! 👌

Tüdőgyulladás még igényel gyógyszer felírást! Mert nem az egészség fontos egyes orvosoknak! 🤷🏻‍♀️

2. bnedora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 25. 07:04
A tájékoztató szerint: kínzó, köpetet nem ürítő, száraz köhögés rövid távú csillapítására szolgál.
2023. máj. 25. 06:22

Az erigon , köptető vagy csak száraz köhögésre van ?

Mert hurutos a köhögesem a doktor kiirta de nagyon köhögtem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook