Az Erigon köptető vagy száraz köhögésre van? (tudásbázis)
Sztem nincs azzal gond ha te igy gondolod!
Mint alul olvashattad ,mas volt ironikus veled.
Nyugodtan dönthet mindenki a saját belátása szerint!
13 éve egy durva félre kezelés óta én nem szedek gyógyszert! Általános vizsgálatokon részt veszek, de ha beteg vagyok, akkor magam igyekszem kikúrálni. Eddig sikeresen, bár nem jellemző, hogy beteg vagyok. Remélem sokáig így is marad!
Passz. Én épp a héten szedtem a saját fenyőimről rügyeket és tegnap főztem 5 üveg szörpöt is belőle. Amúgy nagyon finom is amellett, hogy gyógyító ereje is van. Talán gyógynövényboltokban vagy a Herbáriában érdeklődjél.
Persze legjobb, ha leugrasz vidékre valahová ahol vannak lucfenyők és az úttól távolabb szedsz magadnak egy zacskónyi fenyőrügyet. Abból sok szörpöt, szirupot tudsz saját magad is könnyen készíteni. (Csak igyekezz, mert április-májusban a legjobb szedni a friss fenyőrügyeket.)
Fenyőrügy lekvár?
Hol tudnek venni?
Felejtsd el a gyógyszereket!
Fenyőrügyből készült lekvárt, szirupot, mézet vagy szörpöt fogyassz helyettük! Gyógyítja a megfázást, köhögést, torokfájást, más légúti problémákat és a hörghurutot. Oldata enyhíti a reumás betegek panaszait. Illóolaja fertőtlenítő, nyákoldó, köptető, erősítő, élénkítő és gyulladáscsökkentő. Fogyasztása általános erősítőszerként is hatásos. 😀
En ertem
Az utolsó mondatodban irtad "ha teheted váltsd le a dokidat"
Erre írta a kerdest Andi h "Rád mondjuk?"
Bocsánat! Gyógyszer és orvos ellenes vagyok! Addig, amíg nem muszáj nem megyek orvoshoz! Nagyon nehéz olyan orvost találni, akinek az a fontos, hogy a betegei meggyógyuljanak! Sokszor olvasni , hogy véletlen nem megfelelő a gyógyszer, az adagolás, és már kész is a további kezelés! Még több gyógyszer! Még több pénz! Az egészséges páciens nem hoz a konyhára!
Így történhetett az is, hogy az orvos tévedett!
Ha teheted, válts le a dokidat!
Hurutos köhögésfe csillapító az egyik legjobb gyógyszer, hogy tüdőgyulladást kapjon a beteg! 👌
Tüdőgyulladás még igényel gyógyszer felírást! Mert nem az egészség fontos egyes orvosoknak! 🤷🏻♀️
Az erigon , köptető vagy csak száraz köhögésre van ?
Mert hurutos a köhögesem a doktor kiirta de nagyon köhögtem.
További ajánlott fórumok:
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?
- Száraz köhögésre gyógymód?
- Száraz köhögésre tudtok valami jó gyógymódot?
- Száraz köhögésre milyen köptetőt ajánlotok ami hatásos is?
- 3 évesnek száraz köhögésre mit?
- Száraz köhögésre bevált gyógymódokat, gyógykészítményeket várok.