Érdemes ovulációs tesztet használni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, ha valaki tudna segíteni benne, hogy okt. 25. -én volt a peteérésem, akkor voltunk is együtt. Ma nov. 5. -én olyan fehér folyásom lett, de szerintem már tegnap is volt, de csak enyhén, így csináltam ma megint egy ovulációs tesztet estére és az ismét erős csíkkal pozitív lett. A hasam , derekam már fájdogál, 12-én kellene megjönnie. Most ismét peteérésem volt, vagy valami mást jelent?
sziasztok,ha az ovu teszt negatív, de a tünetek jelen vannak, mi a helyzet?
illetve a tünetek mennyivel az ovuláció előtt jelentkeznek?
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék mindenkihez, aki olvasgatja még ezt a fórumot, hogy a PG53 teszttel kapcsolatban van-e tapasztalatotok?
Én is a PG53-at használom, igaz csak pár napja.
Viszont nem tudom mit gondoljak róla, ugyanis nálam a következő dolog történt: első nap semmi páfrány, 2.-3.-4. nap páfrányos de csak ímmel-ámmal, 5. nap semmi páfrány, 6. nap eddig a legpáfrányosabb... Szerintetek ez mi a szöszt jelent?! Ha van hasonló tapasztalatotok, kérlek írjátok meg, nagyon szeretnénk kisbabát, és most ezzel is csak elbizonytalanodtam, hogy ér-e egyáltalán valamit :-(
Előre is köszönöm a segítségeteket!
JA A LÉNYEG KIMARADT ...
2008. 04. 16.
/forgalomból kivonás/
Ez a tesztre vonatkozik ..A leírás pedig a linknél olvasható a többi kivonásra "itélt " eszközzel együtt.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni valakitől. Már második ciklus során használok ovu tesztet.PCOS vagyok, és clostyt szedek.Mind a két alkalommal a 18. napon volt egy nagyon halvány, alig látható tesztcsíkom. A 19.napon pedig már egyértelmű csík volt látható, bár egy árnyalattal halványabb mint a controll csík. Utána már nem jelzett a teszt. Szerintetek akkor most volt peteérésem?
Szia!
Melyik az 1. és melyik a 2. csík? Ha a kontroll az 1. és a te szinted a 2. akkor valami gond lehet a ciklusoddal. Nincs véletlen PCO-d? Mert az jár folyamatos magasabb LH szinttel. Szerintem menj el egy nőgyógyászhoz!
Másik lehetőség, hogy terhes vagy, mert az ovulációs teszt a HCG-t is kimutatja.Szóval akkor is pozitív, ha terhes vagy. Ráadásul korábban kimutatja, mint a terhességi tesztek.
Sziasztok. Én új vagyok. Lenne egy kérdésem. Lehet, hogy volt már korábban erről szó, akkor mindenkitől elnézést kérek, de nagyon kiváncsi vagyok ti mit gondoltok az alábbiakról.
Ebben a hónapban próbáltam először a Corax ovulációs tesztet. Mind az 5 darabot megcsináltam. A 20. naptól (mivel ekkor vettem meg a tesztet)4-et egymást követően az 5.-et pedig rá 2 nappal megcsináltam. Az 1. alkalommal a második csík halványan, a 2. alkalommal a két csík egyforma erősséggel, a 3. alkalommal a 2. csík picit halványabban,a 4. alkalommal a 2. csík erősebben, az 5. alkalommal a két csík egyforma erőséggel, vagy inkább a 2. csík erősebben jelent meg. Általában a ciklusom 33-34 napos. Szerintetek mit jelent, hogy ilyen csíkok jelentek meg? Mit gondoltok róla? Kérlek benneteket válaszoljatok, segítsetek nekem a válaszaitokkal. Előre is köszönöm nektek!
Sziasztok!
ezt jó, hogy leírtad, mert ilyet még én sem haszáltam eddig, de gondolom van a csomagban használati útmutató.
Itt is figyelembe kell venni a 2. csík erőteljességét?
Amúgy én tegnap rendeltem meg. :)
További ajánlott fórumok:
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Milyen ovulációs tesztek vannak és melyiket érdemes használni?
- Butaság lenne ovulációs tesztet csinálni?
- Ovulációs tesztet használók segítenétek?
- Nem értem az ovulációs tesztet, mit kell nézni rajta?
- Mikor kell használni az ovulációs tesztet?