Érdemes elmenni a Profitegyetem előadására? Otthoni munkát ajánlanak, de előre persze semmi konkrétum... Dolgozik már nekik valaki? (tudásbázis kérdés)
5. 65298a0518 (válaszként erre: 4. - SzánI.)
2012. jan. 9. 13:29
Köszi, aranyos vagy! :))
4. SzánI.
2012. jan. 9. 13:01
Nagyobb gyárakban általában mindig vesznek fel embert, mert cserélődnek. Pl.Audi ...
Vagy a Tescoban? Ott is sűrűbben vesznek fel emberkéket.
3. 65298a0518
2012. jan. 9. 10:42
Szia!
látom, ezt a témát nem most írtad ki, barátnőmnek keresek otthoni munkát, akit tragédiák sorozata ért. Fiatalon elvesztette a férjét, sajnos a kislányát is. Itt ismerkedtünk meg, anno segített nekem valamiben, sosem tudtam eléggé meghálálni neki! Sajnos karácsony előtt elvesztette imádott fiát, most munkára lenne szüksége.
Tudsz nekünk segíteni? Ha igen, szívesen megírom priviben, kiről is van szó, de bárki tud, segítsen neki, főleg bedolgozás érdekelné, mert a világ legjobb embere!
2. lillenet
2010. márc. 21. 21:06
Hahóóó!
Nem hiszem el, hogy én megyek először az előadásra:)
1. lillenet
2010. márc. 20. 14:00
Érdemes elmenni a Profitegyetem előadására? Otthoni munkát ajánlanak, de előre persze semmi konkrétum... Dolgozik már nekik valaki?
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Szoptatás alatt mik azok a dolgok, amiket nme ajánlanak fogyasztani, mert a baba hasa fájni fog?
- Ha egy állás ajánlatnál 77.000 Ft bruttót ajánlanak, abból mennyi lesz pontosan a nettó?
- Mit jelent a heten, mint a gonoszok kifejezés? Már 1 órája keresem a google-ön, de semmi konkrétumot nem találtam, mire utal pontosan!
- Melyik az a Holdnaptáros oldal, ahol írják a Hold állását, ill. azt, hogy mikor mit ajánlanak (fodrász, diéta kezdete stb.)?