Érdemes-e Elmex-szel fogat mosni, ha még utána Listerine-t is használok? (tudásbázis)
4. d4747860fa
2013. okt. 28. 20:42
Én ugyanígy használtam,a hatásról nem tudok nyilatkozni,mert hamar letettem az Elmexet,nekem nagyon nem jött be.Nem habzott,és folyton rajta maradt a nyelvemen,le sem tudtam mosni :D
Miért nem használsz inkább Elmex szájvizet?Azzal biztosan "kompatibilis" a fogkrémje is :)
3. mesesajt
2013. okt. 28. 20:27
Max fordítok a sorrenden ...
2. mesesajt
2013. okt. 28. 20:27
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek...Csak azon gondolkodtam el, hogy nem öblögetem-e ki a szájvízzel az Elmex hatást:)
1. mesesajt
2013. okt. 28. 20:26
Fogas kérdés...Érdemes-e Elmex-szel fogat mosni, ha még utána Listerine-t is használok?
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?