Érdemes beruházni mosó-szárítógépre? (tudásbázis)
Arra figyelj oda, hogy mennyi a mosási kg és a szárítási kg között a különbség. Mert több ilyen gépnél a mosás után ki kellene szedni a ruhából, mert annyit nem tud megszárítani, amennyit egyébként ki tud mosni...
Anno én is ilyet szerettem volna, de gyakorlatilag senki nem ajánlotta, így külön vettem két készüléket. Nem bántem meg.
(Egyébként mindkettő candy és eddig rendben vannak)
Esetleg egymásra is lehet tenni a kettőt, ha kicsi a helyed. A szárítógép súlya nem nagy.
nekem zanussim van 12 éve, szerelő még nem látta. nem tudom, lehet-e mostanában kapni. anyáméknak aeg volt, állandóan rossz volt.
én le nem cserélném a mosó-szárítómat.
írta itt valaki, hogy jobb külön a szárító. hát biztos, viszont hely az nincs rá.
szerintem ez márka függő is lehet :( Ismerősömnek kitűnően működik a kombinált.
Az Indesit mosógéppel nekem nem volt szerencsém, nem szeretem.
Nekem van külön AEG szárítógépem és INDESIT mosó-szárítógépem, így össze tudom hasonlítani őket.
Nekem a mosó-szárítógép egyben nagyon nem jött be.Iszonyúan gyűri a ruhát és egyik program sem szárította meg teljesen szárazra.Szval soha többet nem vennék...
Ellenben a csak szárítógép a világ legjobb találmánya.Vasalnom soha nem kell utána,a törölközők puhák,az öblítő illata megmarad , teljesen szárazak a ruhák.Nagyon szeretem.
Hű ez jól hangzik :)
De az ára is szép :(
Sziasztok!
Helyhiány miatt, mosó-szárítógépet szeretnénk venni...kinéztünk egy elektrolux EWW 167580 W- bár ezzel energia takarékossági szempontból egyáltalán nem voltunk megelégedve, viszont az imént rátaláltam Candy EVO W4963 D - típusú mosó-szárítógépre ( [link] ), beleszerettem/tünk, csak olyan kis "nevesincs"-nek tűnik, és emiatt kissé szkeptikusak vagyunk vele szemben...
Jó lenne ha írnátok tapasztalatokat, kinek-milyen...mennyiért...nálunk az elsődleges szempont, hogy A energia osztály legyen....és a mosási és szárítási hatásfok is A legyen...na most ez a Candynél abszolút megvan,és így videón nézve nagyon szépnek tűnik:)!
További ajánlott fórumok:
- Érdemes beruházni egy bébiőrre?
- Érdemes beruházni a mostanában divatos elektromos arctiszító készülékre?
- Érdemes homlokhőmérőbe beruházni? Pontosan mér? Megbízható?
- Érdemes beruházni egy speciális locsolótömlőre?
- Mennyire megbízható a mosó-szárítógép egyben? Érdemes 2in1-ben terméket venni?
- Ismeri valaki a SilverCrest konyhai robotgépet? Érdemes beruházni rá?