Én már pedig nem fogyózok! (Akiknek elegük van a fogyókúrákból:)) (beszélgetés)
Adatlapján nézd meg a mérlegelőt.
Egyébként a naplójának az egyik hozzászólásában is írja.
Az öngyilkosság lassú módja amit csinálsz....
A régebbi képeken amikor a nagy elhatározás előtt készültek rólad, még ducin is vidámnak tűntél, a legutóbbi fotókon eléggé kiégettnek tűnsz. De ez csak egy vélemény. A te életed, úgy rontod el ahogy akarod...
köszönöm és ezt nem másért meg nem divatból:)
hanem az egészségemért és a gyerekeimért :)
még ha terhes is lesz mennyi betegség jöhet elő
császár :(ott sok komplikáció
és ami utána van
tapasztalat egy gyerek után is sokat kell futkosni nekem 3 van mikor +30kg volt rajtam kínszenvedés volt nyáron a gyerekekkel :)
meg még sorolhatnám
játszóterezni mikor kéri másszál fel anya te is a várba megnézem azt mikor 120kg valaki oda fölküzdi magát vagy netalántán azt kéri csússzál le a csúszdán?????
meg sok sok ilyen apróság :)
de gondolom ez eszébe sem jut mert miért jutna:)
Szia,
Ha szeretnél babát akkor miért csinálod ezt? Ok mert neked így jó. Elfogadom, de tudtad, hogy a túlsúllyal küzdő nők többségének nehezebben megy a teherbeesés...
ne haragudj drága, de te meg pont az ellenpélda vagy :((
az sincsen rendben amit te teszel magaddal ://
mint ahogy az sem amit a fórumindító.
eszt akartam írni én is
gyereket szeretnél????????????????????????????????
mert akkor elmesélném hogy nem olyan egyszerű sem teherbe esni sem szülni és utána ???????????????
gondolom ez nem jut eszedbe mert még fiatal vagy :)
de ezen is kell gondolkozni
Én csak ennyit fűznék ehhez: Ha tényleg boldog lennél, nem nyitnál ehhez hasonló topikokat. Ez mind csak önámítás. Azok véleményét fogadod el, akik helyeslően bólogatnak, akik nem értik, miért csinálod ezt, azokra rögtön ráhúzod, hogy unalmas életük lehet, ha veled foglalkoznak. De te nyitottál ilyen témát, nem?
Azt kellene megértened, hogy nem kell 50 kg-osnak lenned. Nem erről van szó. Nem arról van szó, hogy vékonyan, soványan kell megfelelned bárkinek is.
Pusztán az egészségedről meg az életedről van szó, semmi többről.
És persze ilyenkor jöhet az a szöveg, hogy 30 kilóval könnyebben is elvihet akár egy szívroham, vagy bármi betegség. Igen, ez igaz. Mint ahogy az is igaz, hogy elüthet egy autó holnap. De azért, mert benne van a pakliban, még nem sétálok a sötétben egy forgalmas út közepén...
Aha, persze...
Az a baj, hogy te meg nem gondolkozol az tuti!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!