Én és egy szűz fiú (beszélgetés)
Ahogy ígértem:
Az elsőnél sajna nem volt erekciója, mert annyira izgult és félt. A másodiknál már úgy ahogy keményedett a dolog. A 3.-nál sikerült a dolog egy 6-8 percre. 1 hét alatt kb 20szor voltunk együtt. Most már sikerül kielégítenie is. Megbeszélünk mindent. Már sokszor a konditerembe is szexszel kezdünk (saját terem).
Az önbizalma megmaradt és nem okozott számára nagy gondot, hogy nem sikerült neki elsőre a dolog, mert tudta nem vagyoik az a beképzelt valaki.
Szerintem érted a lényeget:
"ez nem rólam fog szólni, hanem róla"
Ennyi.Majd átáll a magaritmusában rád az ügy.Kvázi:majd alakul...:)
"jót röhög hogy ezzel hány nőt összeszedett már."
Miért? Buknak a nők a tapasztalatlan szűz fiúkra?
Na ez az. Lehet hogy jól bekajáltatta a fórumindítót aki tisztára rápörgött a témára ő meg jót röhög hogy ezzel hány nőt összeszedett már.
Eszembe jutott a jóbarátok első epizódja amiben Monica-nak azt hazudja a boros Paul hogy ő a válása óta azaz 2 éve nem tudott semmi produkálni szexuálisan. Monica tisztára felértékeli magát mert ő a mérföldkő Paul életében, erre másnap az egyik séf csaj közli vele hogy ő is ilyen mérföldkő volt.
Miért tartjátok akkora jelentőségűnek, hogy segítségetekkel egy fiút "átesik a tűzkeresztségen"?!?
Miért olyan nagy ügy ez?!?
Honnan tudjátok azt ellenőrizni, hogy tényleg szűz-e? És ha nem?
Magömlése biztosan volt már! Az is szinte biztos, hogy "marokmarcsa" vagy az "ötcombú nő" is már felavatta! :)
Akkor mire ez a nagy "szertartás"?!?
Én többször voltam elő egy fiú,férfinél az első és a 3.k férjemnél is:-))
De felejthetetlen az tuti és egyik se bénázott,sőt!!!
Aki nekem volt az első, annak én voltam az első szűz lány :) Na ő ezt nagyon megtisztelő dolognak tartotta, ki is tett magáért! Hozzáteszem, bnőmnek évekig tartott mire kiheverte az első( kocsi hátsóülése, és egy vadbarom, aki azt sem tudta mi az az előjáték) Szóval nagyon tud számítani az első!! Pláne ha nagyon rossz!
Na szóval a pasival mind a mai napig jóban vagyunk, igaz már nem úgy :) Bár ki tudja mit hoz a jövő :)
hallo!
8.Sopianae hozzászólásával egyet értek....vmikor mi is voltunk vkinek elsők,rólunk is ezt mondták,akik ilyen keményen hozzászóltak????Sopianae nagyon jól hangzik ez a sok figyelmesség,sztem mindkettőtöknek emlékezetes lesz:-)ha van kedved írj majd privit milyen volt:-)))hajrááááá!
Komolyan Te is most leszel együtt egy szűz fiúval?
Gondolom nem egy maratoni idő lesz, de ez élmény így is úgy is. :)
Hm... Én is most leszek együtt egy szűz fiúval. Nagyon szeretem és most jutottunk el odáig, hogy bemutat a szüleinek és ott töltünk a kislányommal pár napot náluk. Biztos meg fog történni a dolog előbb utóbb.
Egyet tényleg ne felejts el. Senki nem úgy született, hogy egyből profi benne. Vezesd rá a dologra szépen, finoman, de a legjobb, ha mindent meg tudtok beszélni egymással.
Az első bizti nem lesz túl hosszú, de ne éreztesd vele, hogy ez téged zavar, mert az önbizalma nem épp a toppon lesz tőle. Legyél megértő és türelmes.
Nekem annak idején nagyon sokat jelentett,hogy engem választott!:) Nagyon igyekeztem arra figyelni,hogy megszerettessem vele dolgot,és ne elvegyem tőle a kedvét,ezért pedig Ő nagyon hálás volt,és kitűnő "diák"!:)
Ami Téged illet,sorozatorgazmust ne várj tőle,de elfeljteni sosem fogod!:) Szerintem... :)
Én még nem voltam szűz fiúval...de az tuti hogy felejthetetlen lehet elsőnek lenni!! :)
Nem biztos h bénázni fog.
Hát macskajancsi bénázik túl a ki tudja hányadik nőn is! És azt hiszik, hogy ők pedig jók az ágyban :)
szerintem ha van érzéke hozzá és alapból neked bejön a stílusa, pár perc után már nem lehet nagy gond :)
elsőkénmt talán ne számíts valami hosszú dologra, de aztán lehet ismételni :)