Elszalasztott kapcsolatok, amik jól is végződhettek volna. Hogyan tovább? (beszélgetős fórum)
Hány éves vagy? Attól még nincs minden veszve. Akkor és ott úgy gondoltad, ahogy.
Sokan 50 fölött is új életet kezdenek. Gondolom te jóval fiatalabb vagy, tehát ne keseregj, hanem járj nyitott szemmel és füllel.
Sok sikert:)
Amit elszalasztottál, azt elszalasztottad.
Jól végződhetett volna? Már nem tudod meg.
Ha valakivel újra felveheted a fonalat, akkor az is jó lehet, de ha végképp elmartad magadtól, akkor csak várnod lehet, míg újabb közeledik.
Ami elmúlt, azt sehogy.
De továbbra se kezdj olyanokkal, akik nem vonzanak.
Ez gáz...
Mi az hogy a nőnek kell küzdenie egy pasiért??
Lábtörlő szerepet meguntad és most nyivákolsz hogy a rendes srácoknak nem kellesz?
Meg van a véleményük,szerető nő mellett.
Tököm futna egy pasi után, főleg, ha simlis. Aki után futni kell azt nem érdekled, a rossz fiú mást jelent.
Ami elmúlt, elmúlt.
Nem kellene lemondani magadról.
Igazad van. A baj ott van, hogy eddig is őszintén beszélt és cselekedett. Pontosan úgy, ahogyan azt akkor jónak gondolta!
Csak most (ki tudja hány évvel később) jött rá, hogy akik közül szívesen választott volna, azokat ők nem keresték. Mostmár választana a normálisan gondolkodók, a megbízatóak közül, csakhogy ők már foglaltak. Megtalálták maguknak azt a társat, aki rögtön elfogadta őket olyannak, amilyenek ők.
A fórum indító részéről ez a pálfordulás már meglehet, hogy késő. Persze lehet hogy találkozik még a "nagy Ő-vel", csak egy kicsit várni kell.
Éveken át osztottam a kosarakat a jófiúknak. Azoknak, akik normálisan közeledtek, megbízhatóak, és komolyat akartak. Mert nem vonzottak. Én a "nagy vadakat" akartam, a rosszfiúkat, akikért küzdeni kell. Amit ma már bánok.
Hogy lehet ezt helyrehozni?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Túl későn jöttem rá, hogy baj van velem. Így hogyan tovább? Párkapcsolat és munakvállalás, valamint az egész élet.
- Mit tegyek, hogy végre felfogja a párom, hogy a mi kapcsolatunk nem működik tovább?
- Túlélni egy 10 éves kapcsolat végét és továbblépni. Hogyan?
- Ez egy egészséges kapcsolat fiú lány között, lehet jobb hogy továbbálltam?