Elektromos cigi (beszélgetés)
A készülék ( a normálisabb) nem olcsó, de egyszeri befektetés hosszú távra. A "belevaló" ha magad készíted SOKKAL olcsóbb. Én magam keverem a lötyit, nikotinosat. Mindennel együtt egy évnyi anyag kijön 30.000.-ből. A készülékem -középáras- 20.000.-, de ez kibír nekem 2 évet, illetve addigra megtetszik másik magamat ismerve. Egy rendszeres költsége van, a porlasztó, ami készüléktípustól függően változó árban van (de nem e szerint vásárolok készüléket) legutóbb az enyémhez 8000.-ért vettem 5 db-ot, ami nálam 6-7 hónapig tart.
Van aki a porlasztóját is maga csinálja, én ennyire nem mentem bele. Ezek körülbelüli árak, a legutólsó (nyári) vásárlásaim kb ennyik voltak,
A rendes cigihez nem hasonlítható csak annyiban, hogy ugyan úgy mint a füst szívásakor van egy fajta torokhatás, és a szádból kifújod a jól látható gőzt. De ízében teljesen más, tényleg meg kell szokni. Én már 10 éve átszoktam, és erről már nem szándékozo, leszokni :)
Átszokhatsz,,bár én is próbáltam de a leszokáshoz szerintem nem jó.Nekem nem a nikotin hiányzik,,mert viszonylag hamar is ürül,,inkább a rituálé ami hiányzik.
E cigivel hajlamos leszel ,ha teheted ,,egész nap használni.. Viszont tudok olyat aki átszokott ,,már nikotin menteset szív,,és csak azt,,a ciginél kevésbé ártalmas.Nézd meg Fehér Tamás videóit a választásban segíthet mert nagyon mellé lehet nyúlni ,,nem olcsóbb nagyon,,bár most nem vagyok képben az árakkal.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg?
- Ego elektromos cigi hamisítvány? Segítséget és véleményeket kérnék!
- Smokemate Pro-lung elektromos cigi vélemények?
- Használ valaki elektromos cigit?Segítenétek milyet vegyek?