Elegem van, hogy én soha nem tudom kiönteni a lelkem a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Elhiszem hogy bánt,de ha őket nem érdekli,,akkor felesleges is lenne megtenni.Akkor jó az ilyen ha tényleg érdekli az illetőt a bajod,,vagy ha nem is érdekli de meghallgat és nem az órát nézi közben.
Ha ilyen ember nincs,,és úgy tűnik nincs ,,akkor beszéld meg magaddal ,,írd le,,járd körbe,,hidd el magadban lerendezni a dolgokat épp olyan jó lehet,nem csalódhatsz,,letisztulnak a dolgok:))
Legközelebb, ha ismét elkezdik, szakítsd félbe:
Elegem van már abból, hogy állandóan én vagyok a lelki szemetesládád! Te mikor kérdezted meg tőlem, hogy én hogyan vagyok? Ha nincs más témád, mint állandóan panaszkodni, ezek után keress magadnak mást.
Ezzel felállsz, és otthagyod! Vagy leteszed a telefont!
Szia!
Mindig is érdekeltek az emberek, az életük, a látásmódjuk. Szívesen meghallgatnálak.
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Annyira elegem van!!
- Szerintetek beteg a lelkem?
- Mi tennétek az ilyen szomszédokkal?Már kezd elegem lenni...