Egy újabb éjszaka, amikor nem alszom. 2 óra óta ébren... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Okes,
De inkább jó pihit...
Túl jó alvó én sem vagyok,,,bár mostanában jobb lett,,mindenféle ráhatás nélkül.
Ami megfogta a szemem az a 18.00 utáni nem evés,,,egy könnyű vacsora később nem árthat,,főleg ha nem is használt az ellenkezője.
Ezt tartsa be az akinek észrevehetően jobb tőle.
Én éhesen el sem tudok aludni.
Igen, köszönöm, kicsit ismerem a gyógynövényeket. Egyszer régesrég vettem macskagyökeret tea formájában, akkor még meg volt a cicám. Azt se tudta szegény, hogy fetrengjen, hízelegjen neki 😉
Szívesebben fordulok a gyógynövényekhez, mint a gyógyszerekhez.
Máj meridián aktiváló gyakorlat a címe és nem egészen negyed órás. Valószínűleg ez másik, mint amit Te írtál.
Ennyire nem merültem el benne, hogy Fa vagy Víz elem - nem is tudtam, hogy van ilyen 🙂
Csak keresgéltem a YouTube-on és ez jött szembe velem.
Meg is kerestem, nem fél órás csak 20 perces a Fa elem gyakorlata. Én a Víz elemet szoktam csinálni és a 8 brokáttekercset. Szeretném a fa elemet is és még mást is, de nem kapkodok bele semmibe amíg nem tökéletestettem az eddig tanultakat.
Annak nincs is értelme hogy erőltesd ha nem érzed a késztetést. Biztos megtalálod a neked tetsző módszert, és segíteni is fog.
Nekem a gyógyszerész azt mondta, nem úgy kell bekapkodni a Valeriánát mint az orvos írta altatót Szerinte kell 3-4 nap hogy hasson, tehát folyamatosan kell szedni. Én 4 szemet szedtem egyszerre. Azt hiszem már nem veszem be.
Ha a gyakorlatot a megfelelő légzéstechnikával és képzelettársítással végezted, hatni fog. Ha érzed közben az energia áramlását, akkor jó csinálod. A félórásat vagy a rövidített változatot találtad meg?
Ezen jót mosolyogtam :) Köszönöm a tippet!
Amúgy pont az a baj, hogy ha felébredek, olyan álmosnak érzem magam, hogy a szememet sem tudom kinyitni, viszont agyilag ébren vagyok. Ilyenkor még meditációval sem tudok visszaaludni, aztán 1-1,5 óra forgolódás után nagy nehezen kitámogatom a szemhéjamat és próbálok valamit csinálni.
További ajánlott fórumok:
- Szoktál éjszaka enni?
- Kinek volt része 1 éjszakás kalandban?
- Rosszul alszom, többször is felébredek éjszaka. Mitől lehet?
- 38 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy nálam 3 napja jelentkezik nehézlégzés? Főleg éjszakánként. Szinte semmit nem alszom.
- Hogyan tudjak aludni, ha éjszakás vagyok? 4 órákat alszom.
- Masodik gyerekemmel ot es fel honapos terhes vagyok, es negy orat alszom ejszakankent, a gyerekem is ilyen eber lesz?