Egy termék nevére lenne szükségem! Ismer valaki aminosav alapú tápszert? (tudásbázis)
Elég ijesztő dolgokat írnak a cikkben:(
És mit fogsz adni tej helyett ha már tápszert nem lehet?
Én egyébként most nézegettem a nem állati eredető tejeket, rizstej mandula tej és elég jónak bizonyulnak, csak nem tudom, hogy mennyire adható ez babáknak?
Bár a lányomnál nem igazolódott be vérvétellel,de mivel az ekcéma megszűnt,én nem adok neki többet semmit amiben tehéntej van...
Íme a cikk amire alapozom...
szia
Bár mi javarészt anyatejesek vagyunk de sajna 4 hetente 1 hétig tápira szorulunk. Kiderült, hogy tejfehérje allergiásak vagyunk és a Milumil peptit kaptuk. Nem tudod esetleg, hogy van e valamilyen különbség a neocat és a pepti között?
esetleg melyik a jobb?
Előre is köszi a segítségedet.
Itt sok mindent találsz!:)
Ezeket találtam még: vénykötelesek
Neocat, Nutricia
Sinlac
HA start, HA1, HA2 kortól függ melyiket
Remélem sikerült segíteni!:)))
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Bevásároltam ma is ruhákból. Pedig már nincs is szükségem...
- Milyen engedélyekre lenne szükségem egy webcukrászda üzemeltetéséhez, ha a termékeket magam kívánom előállítani?
- Melanin:Kínában a tápszerben találták meg. Magyarországon a Nestlé termékei között is találtak. MERJEK nestléTÁPSZERT ADNI A GYERMEKEMNEK?