Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak? (tudásbázis kérdés)
A végére teljesen összezavarodtam, végül is egy muszlim jobbikos keres intelligens nőt az intelligens ötletéhez?
:DDD
Az ötös számú hsz-ban, amire azt válaszoltam, amire most rákérdeztèl:))
Szóval nem kispályàs a donor...
jesszusom most találtam ezt a csodálatos fórumot az annál is csodálatosabb témájával!
hát az eszem megáll!Ez most komoly vagy ennyire sok energiája van a fórum indítójának?Nem akarom elhinni hogy ez valós probléma!
mert épp elméjű NŐ nem mond le a saját gyermekéről!!!Na és az a 100forint amivel az elején dobálóztak ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Már elnézést kérek de az ilyen embernek kezeltetnie kéne magát kedves fórum indító(már mint az ismerősöd)mert szerintem nem normális!!!!
Lehet, hogy figyelmetlenül olvasok - már megint - de hol volt itt kritérium, hogy intelligens és kulturált legyen a nő?
;)
Jobbikosnak félig muszlim gyerek? A muhaha illendő kifejezés ez esetben?
;)
Már teljesen összezavarodott, nem tudta hogy védekezzen, csak támadott, vagdalkozott a levegőben. Valóban bicskanyitogató stílusa van, - az ilyen embert sajnálni kell, mert szétszórt magatartása, ide-oda csapkodó hangulatai, változó vélemény nyilvánításai miatt unszimpatikussá válik, s az emberek elkerülik a társaságát.
Csak olyan ember lehet a barátja, aki toleráns és fentieken túl tud emelkedni.
Igen, valóban sokszor van olyan, aki törölteti magát és egyben az általa indított fórumot is, - és ha nem fontos neki a pontgyűjtés, más néven visszajön, mert hoxázni jó.
További ajánlott fórumok:
- Milyen lehetőségeim vannak, ha egyedül szeretnék vállalni gyermeket?
- Egy egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak, ha gyermeket szeretne, de párkapcsolatot nem?
- Laptophoz szeretnék mobil internetet. Mit ajánlanátok!? Van esetleg korlátlan lehetőség!? Árakat is kérhetek?
- Ausztráiban aki dolgozott, vagy kint él, milyen lehetőségek vannak egy magyar számára, ha kint szeretne dolgozni?
- Ismerősöm szeretne felmondani jelenlegi munkahelyén, de fenyegetik, hogy akkor annak jogi következményei lesznek
- Milyen lehetőségem van 80 ezer ft-os fizetés mellett? Garzon lakást szeretnék kivenni, de nagyon drágák.