Egy év körüli babátoknak milyen fürdőjáték vált be? (tudásbázis)
Nagyon szépen köszönöm, hogy megírtátok a tapasztalataitokat.
Azt hiszem kiskanna, valami felhúhatós játék, esetleg pörgettyűs vizimalom mellett döntünk.
Nálunk a flakonok örök kedvencek. Kiskonyhából vittünk be a kádba edényeket, merőkanalat, stb. azt is imádják a lányok.
Ami kifejezetten fürdőjáték és tényleg bevált, az a "Tapassz a csempére" játék.
Locsolókanna :)
Nálunk is a flakonok válnak be leginkább, meg kiskanna. Két és fél éves a fiam. A drágább játékok, pl. FP csónak állatokkal, talán egy év alatt kétszer volt használva. Vizipisztoly, a legkisebb, bármilyen műanyag pohár, kis szűrő, ilyenekkel játszanak a legjobbakat. Meg pl. műanyag puzzle, mi azt is bevittük, és ott rakja össze. Felesleges venni sztem többezres játékokat.
Amivel játszott valamennyire egy éves korában az egy olyan fürdőjáték, amit fel lehet tapasztani a kád falára, és csúszdán mindenféle állatokat tud lecsúsztatni, az még valamennyire.
Akkor megéri gondolom nívósabb játékot venni.
Eddig mindig ilyeneket kapott, nincs sok játéka, de azokkal maximálisan eljátszik.
tusfürdős flakonok,gumikacsák,meg az a strandos vizikerék amibe ha öntögetett akkor pörgött :)
volt persze 1000más ,méregdrága hiperszuper nyavaja,első gyerek,egyetlen unoka szóval volt készlet...de csak azokat méltóztatta használni amiket leírtam :)
A kicsit drágább fürdőjátékokat nézegettem, de nem tudom megéri-e költeni több ezer forintot ezekre, mennyire kötik le úgy általában a babákat, stb. Van kiskönyvünk, spriccelős játék, de inkább a samponos flakonokkal játszik a kislányom. Ezért vagyok bizonytalan.
Várom mások tapasztalatait.
További ajánlott fórumok:
- 3 betűs szó, egy betűjét változtathatod, de CSAK KÖRÜLÍRÁSSAL írhatod le a megfejtést!
- Ti adtatok 4 hónapos babátoknak almát, gyümiket?Vagy ahogy a nagykönyvben meg van írva 6 hónapig csak anyatej?
- Mit, mikor adtatok enni a babátoknak?
- Ti adnátok a babátoknak az elvesztett baba nevét?
- Adtatok lisztet 4 hósan a babátoknak (naturan anyatejjel vagy tápival)? Mi a tapasztalat?
- 26-27 éves 60-65 kiló körüli nők ti milyen ütemben fogytok, mi vált be?